Yardım [Büyük Yardım] Ultra Modded Survival Açılmıyor.

Splondid

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkdaşlar Bazı Plugin Paketleri Dil Paketi Sebebiyle Açılmaz Veya Çok Ağır Bir Sistemdir Veya Cracked Sürümünüz Eskidir Bu Yüzden Gidin Para Biriktirip Premium Alın Veya Çekilişlere Katılın

Cankut

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım premiumum zaten pc 16 gb ram 64 bit bilgisayrın dili türkçe belki o yüzden sıkıntı olabilir

SemiHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yav Gerçekten Benim Sistemde
ATI Radeon HD 4605
4 GB Ram...
Daha Ney?

riza77

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
AYNI HATA BENDEDE VAR BİDE SİTEM DİLİNİ FİLAN DEĞİŞTİRMEYİN BEN YAZPTIN Bİ BOKA YARADIGI YOK BİDE PREİUM ARKADAŞLARDA DA SIKINTI VARMIŞ<_<

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bazı modlar (Rail Craft) sadece İngilizce'ye göre kodluyorlar ve ''ı'' ''?'' oluyor buda soruna yol açıyor. Bunu düzeltmenin bildiğim 2 yolu var;
  1. Sistem dilini İngilizce yapmak.
  2. Java Paramenters yerine -Duser.language=en -Duser.country=US bu kodu yazarak Java'yı İngilizce yapmak

SemiHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazı modlar (Rail Craft) sadece İngilizce'ye göre kodluyorlar ve ''ı'' ''?'' oluyor buda soruna yol açıyor. Bunu düzeltmenin bildiğim 2 yolu var;
  1. Sistem dilini İngilizce yapmak.
  2. Java Paramenters yerine -Duser.language=en -Duser.country=US bu kodu yazarak Java'yı İngilizce yapmak
Nasıl Yapıcam Video Ve ya Daha Detaylı Anlatım Varmı?

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Nasıl Yapıcam Video Ve ya Daha Detaylı Anlatım Varmı?
Sisteminiz Windows 7 Ultimate sürümü ise rahatca Windows Update > Sistem Güncelleştirmeleri bölümünden İngilizce Sistem Dil Paketi'ni yükleyebilirsiniz ( İngilizce'niz iyi ise yapın ) sonra appdata'dan .technichlauncher'i silin ve yeniden kurup indirin. Bu sefer açılır.

SemiHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sisteminiz Windows 7 Ultimate sürümü ise rahatca Windows Update > Sistem Güncelleştirmeleri bölümünden İngilizce Sistem Dil Paketi'ni yükleyebilirsiniz ( İngilizce'niz iyi ise yapın ) sonra appdata'dan .technichlauncher'i silin ve yeniden kurup indirin. Bu sefer açılır.
Zaten İngilizce Ve Sildim Olmadı :( Birde Bunu Nasıl Yapcaz? -Duser.language=en -Duser.country=US

soldierpro

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende de aynı sorun vardı. Sistem dilini ingilizce yaptıktan sonra ultra survivalın tüm dosyalarını sildim. Tekrar kurdum düzeldi .

Bisa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarinizi 64bit yapin
Ingilizce olarak bilgisayarinizi kullanin kesin cozum :)

SemiHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
BANA BUNU NASIL YAPICAĞIMI SÖYLERMİSİNİZ -Duser.language=en -Duser.country=US ???? -_-