Nate
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
AynenBende premiumum fakat bende açamıyorum launcherda playe basıyorum yükleniyor biraz sonra sanki açılcakmış gibi oluyo ve launchera gerı donuyo
AynenBende premiumum fakat bende açamıyorum launcherda playe basıyorum yükleniyor biraz sonra sanki açılcakmış gibi oluyo ve launchera gerı donuyo
Nasıl Yapıcam Video Ve ya Daha Detaylı Anlatım Varmı?Bazı modlar (Rail Craft) sadece İngilizce'ye göre kodluyorlar ve ''ı'' ''?'' oluyor buda soruna yol açıyor. Bunu düzeltmenin bildiğim 2 yolu var;
- Sistem dilini İngilizce yapmak.
- Java Paramenters yerine -Duser.language=en -Duser.country=US bu kodu yazarak Java'yı İngilizce yapmak
Sisteminiz Windows 7 Ultimate sürümü ise rahatca Windows Update > Sistem Güncelleştirmeleri bölümünden İngilizce Sistem Dil Paketi'ni yükleyebilirsiniz ( İngilizce'niz iyi ise yapın ) sonra appdata'dan .technichlauncher'i silin ve yeniden kurup indirin. Bu sefer açılır.Nasıl Yapıcam Video Ve ya Daha Detaylı Anlatım Varmı?
Zaten İngilizce Ve Sildim OlmadıSisteminiz Windows 7 Ultimate sürümü ise rahatca Windows Update > Sistem Güncelleştirmeleri bölümünden İngilizce Sistem Dil Paketi'ni yükleyebilirsiniz ( İngilizce'niz iyi ise yapın ) sonra appdata'dan .technichlauncher'i silin ve yeniden kurup indirin. Bu sefer açılır.
O özellik Technich Launcherde bulunmamakta.Zaten İngilizce Ve Sildim OlmadıBirde Bunu Nasıl Yapcaz? -Duser.language=en -Duser.country=US