Aynen öyleBen de başta duyunca saçma buldum sonuçta "Village Biome" gibi bir şey yok.Ama arkadaşın dediği rahatlıkla anlaşılır bir şey village tarzı daha büyük bir yer istiyor anladığım kadarıyla pazarı olan biraz daha rpg tarzı ?
Export edilmiş bir mod geliştirilemez ancak modun yapımcısıyla konuşman gerekir.Onun yerine başka bir mod yapılabilir(ben yaparım.).YogBox tarzı diyorsun sanırım.Yogbox biraz farklı ama yağmalama değil kurma üzerine biraz o.
Onun dışında BattleTower modu geliştirilirse rahatlıkla yapılabilir.
Aramı iyi tutup tutmayacağımı sana soracak değilim, Kimseyle bi hüsumetim yok görüşümü, Yorum olarak belirtmem benim en doğal hakkım.Kendinle çelişiyorsun.Sırf çok bilen, çok görmüş biri gibi gözükmek için samimiyetten yoksun kalıyorsun.Burası bir forum.Bir kişiye olan gıcıklığını diğer kişilere sunma.Ayrıca gereksiz kavga çıkarıyorsun ki bu da zaten buradaki ortamı bozmana yetiyor -,-.
Hatta Tale of Kingdoms modu gibi sadece rastgelelik ayarlanacak diyorsun yani ha ?İstesem yaparım ama şu an başka bir modla uğraşıyorum (asalarla ilgili).Onun için forumda bir konu açacağım o zaman seni de etiketlerim oradan sonrası senin yaratıcılığına benim kodlamama kalmışAynen öyleBüyük binalar yıkık yollar vs benim kastettiğim
Yorumu kininle ve aşağılama amacıyla ortaya attığın o kadar belli ki, kendinle çelişiyorsun. Ama hala haklı olduğun konusunda ısrar ediyorsun. Ne kadar yüzsüz olduğunu zaten profillere mesaj atmandan gördük. Moderatörlerden izin almış olman beni rahatsız etme hakkını sana vermiyor.[DOUBLEPOST=1402306609,1402306529][/DOUBLEPOST]Aramı iyi tutup tutmayacağımı sana soracak değilim, Kimseyle bi hüsumetim yok görüşümü, Yorum olarak belirtmem benim en doğal hakkım.
Evet onun gibiHatta Tale of Kingdoms modu gibi sadece rastgelelik ayarlanacak diyorsun yani ha ?İstesem yaparım ama şu an başka bir modla uğraşıyorum (asalarla ilgili).Onun için forumda bir konu açacağım o zaman seni de etiketlerim oradan sonrası senin yaratıcılığına benim kodlamama kalmış![]()
BattleTower olmasın villager köyleri bile olur ama modu kaldırırmı bilgisayarlar orası tartısılır.Çünkü 1 tane olmicak büyük bir şehir diyoruz ve normal haritalarımız nerdeyse 50-100 mb yer kaplarken büyük şehirlerden birsürü olduğunu düşünürsek bu iş yatar.Export edilmiş bir mod geliştirilemez ancak modun yapımcısıyla konuşman gerekir.Onun yerine başka bir mod yapılabilir(ben yaparım.).
Kendimle çeliştiğimi nerenden uydurdun sorabilirmiyim? Ben burada kendi yorumlarımı dile dökebilirim ve bu son derece en doğal hakkımdır. Forum kurallarındada beriltildiği gibi, Kullanıcı kendi görüşünü paylaşmakta özgürdür fakat hakaret, argo gibi kelimeler içermiyorsa, Ben burada size hakaret veya argo gibi sözcükler sarf etmiyorum, Anlamadığım bir konu sonrası yorumumu nitelendiriyorum, Sizin anladığınız çeliştiğim kanısında.. Sizde bir sıkıntı olabilir diye düşünmedim değil, Konu uzayacaksa özel mesaj yoluyla görüşebiliriz, Konu bu şekilde kirlenmeye devam ederse Konu arşive taşınacaktır.Yorumu kininle ve aşağılama amacıyla ortaya attığın o kadar belli ki, kendinle çelişiyorsun. Ama hala haklı olduğun konusunda ısrar ediyorsun. Ne kadar yüzsüz olduğunu zaten profillere mesaj atmandan gördük. Moderatörlerden izin almış olman beni rahatsız etme hakkını sana vermiyor.
Görüşünü yorum olarak belirtmene bir şey demiyorum.Fakat daha doğru düzgün virgüllü cümle kuramıyorsun.(Alınma ama düz yazsan daha çok anlaşılır bir şekilde okurum.)İnan bana insanlarla aranı iyi tutman forumdaki herkesi ilgilendirir.Sen insanlara bulaşınca onlar sessiz mi kalsın ?Ya da şöyle düşün : herkes sana karşı geliyorsa dönüp arkana bakmaz mısın "Ben n'aptım ?" diye ?Tabii dar görüşlülük yaparak yanlış olanı da savunabilirsin ona bir şey diyemem.Aramı iyi tutup tutmayacağımı sana soracak değilim, Kimseyle bi hüsumetim yok görüşümü, Yorum olarak belirtmem benim en doğal hakkım.
Mod diyorsun, Konu başlığı biome.
Bunlar çelişmiyor mu?Sorun olduğuna yönelik bir yorum attığımı sanmıyorum.
Burada anlayan anlıyor, Senin önerilerinle yola çıkacak değilim, Sen konuyu uzatacaksan Skype ver ekliyim oradan uzatalım, Sizin açınızdann iyi olmaz bu şekilde boş yere arşive gidecek konu, 2 taraftan mesaj atıyorsun bende mi arkadaşlarımı çağırayım yani.Görüşünü yorum olarak belirtmene bir şey demiyorum.Fakat daha doğru düzgün virgüllü cümle kuramıyorsun.(Alınma ama düz yazsan daha çok anlaşılır bir şekilde okurum.)İnan bana insanlarla aranı iyi tutman forumdaki herkesi ilgilendirir.Sen insanlara bulaşınca onlar sessiz mi kalsın ?Ya da şöyle düşün : herkes sana karşı geliyorsa dönüp arkana bakmaz mısın "Ben n'aptım ?" diye ?Tabii dar görüşlülük yaparak yanlış olanı da savunabilirsin ona bir şey diyemem.
Öyle düşünme.Öyle ayarlarsın ki bakarsın dünyayı gezip dolaşsan 2-3 tane zar zor bulursun.Çünkü bahsettiğimiz şehir bayağı büyük olacak ki adım başı bu şehirden bulunmasına gerek yok.Bunu ayarlarsak sorun olacağını sanmıyorum.BattleTower olmasın villager köyleri bile olur ama modu kaldırırmı bilgisayarlar orası tartısılır.Çünkü 1 tane olmicak büyük bir şehir diyoruz ve normal haritalarımız nerdeyse 50-100 mb yer kaplarken büyük şehirlerden birsürü olduğunu düşünürsek bu iş yatar.![]()
Gerçekten Ryan21'le arkadaş olsaydım daha ne derdin bilemiyorum.Eğer sen nazikçe kişisel olarak bizi hor gördüğün yorumları silersen (Ki o zaman biz de sileriz.) konu arşive taşınmaz.Bizim açımızdan iyi olup olmaması senin dediğin gibi "Sizi ilgilendirmez.".Burada anlayan anlıyor, Senin önerilerinle yola çıkacak değilim, Sen konuyu uzatacaksan Skype ver ekliyim oradan uzatalım, Sizin açınızdann iyi olmaz bu şekilde boş yere arşive gidecek konu, 2 taraftan mesaj atıyorsun bende mi arkadaşlarımı çağırayım yani.