K
Klood07
Ziyaretçi
Sonuçta @sarı_bucur ban yiyecek :\
Tabletimden tapatalk ile gönderildi.
ben bücür değilim çünkü konuyu iyice okusan domuzun yüzündeki her pixele baktım.Buna ne yorum yapacaklar, adı üstünde bücür.
nerden biliyon? ya yemiceksem?Sonuçta @sarı_bucur ban yiyecek :\
Az önce küfrettinnerden biliyon? ya yemiceksem?
onlarda çıkacakNeden domuz ??? Neden başka bir hayvan değil nedeeeen![]()
zekikos onu editlediAz önce küfrettin
Banlanacağını biliyorsun değil mi?Kardeşler serverime gelin birlikte bi'şeyler yapalım ne dersiniz? 85.102.6.244
1.ben b ücür değilim o benim markam.Bir de cok guzel bisey yapmis gibi savunuyor ya. Baskalari bunu yapsa yerden yere vururdun. Benim yaptigim ufo bundan kat be kat daha guzeldi o kadar kotu yorum geldi ki forumdan sogudum. Sen ise utanmadan bu igrenc yapiyi burada paylasiyorsun. Bir de utanmadan küfrediyorsun. "Bucurlugune" veriyorum yoksa sana kufuru basmistim. Bu özensiz igrenç seye lafim yok zaten. Bu forumdaki bunca emegi gordukten sonra bile bunu paylasabiliyorsan yuzsuzun onde gidenisin. Sanki diger uyeler bi tarafindan uydurup yapiyor. Her pikseline bakip da yapmismis. Ulan eleman 3 piksel zaten baksan ne olur bakmasan ne olur. Bari tamamen yapsaydin da savunabilecegin bir yapi ortaya ciksaydi. Yaşın benden kucuk olmasaydi gosterirdim sana neyin ne oldugunu. Ayrica bilip bilmeden konusma. Forumda kufurleri sansurleyerek de olsa yazmak yasaktir. Kurallari oku istersen.
Sakin ol şampiyon1.ben b ücür değilim o benim markam.
2.yaw olum o örnek atıyorum küfür yazarken *** yapıyor ya köpek kelimesini k*pek yap mesela öyle olabiliyor ama köpek kelmesini *** yapamazsın diyor
3.ve daha iyi bi yapıt olsa niye kafamı duvardan duvara vuruyum? sen nerden biliyorsun!
4.insanları aşşağılamak bu forumda yasak
5.kavga edenler bu forumda sınırsız ban yiyor o yüzden sus!
6.yaşımın senden küçük olduğıunu nerden biliyorsun
7.savunacak yerlerim var tamammı!