Domuza bakarak yaptığım domuz kafası heykeli 3D

K

Klood07

Ziyaretçi
Sonuçta @sarı_bucur ban yiyecek :\

Tabletimden tapatalk ile gönderildi.

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bir de cok guzel bisey yapmis gibi savunuyor ya. Baskalari bunu yapsa yerden yere vururdun. Benim yaptigim ufo bundan kat be kat daha guzeldi o kadar kotu yorum geldi ki forumdan sogudum. Sen ise utanmadan bu igrenc yapiyi burada paylasiyorsun. Bir de utanmadan küfrediyorsun. "Bucurlugune" veriyorum yoksa sana kufuru basmistim. Bu özensiz igrenç seye lafim yok zaten. Bu forumdaki bunca emegi gordukten sonra bile bunu paylasabiliyorsan yuzsuzun onde gidenisin. Sanki diger uyeler bi tarafindan uydurup yapiyor. Her pikseline bakip da yapmismis. Ulan eleman 3 piksel zaten baksan ne olur bakmasan ne olur. Bari tamamen yapsaydin da savunabilecegin bir yapi ortaya ciksaydi. Yaşın benden kucuk olmasaydi gosterirdim sana neyin ne oldugunu. Ayrica bilip bilmeden konusma. Forumda kufurleri sansurleyerek de olsa yazmak yasaktir. Kurallari oku istersen.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bir de cok guzel bisey yapmis gibi savunuyor ya. Baskalari bunu yapsa yerden yere vururdun. Benim yaptigim ufo bundan kat be kat daha guzeldi o kadar kotu yorum geldi ki forumdan sogudum. Sen ise utanmadan bu igrenc yapiyi burada paylasiyorsun. Bir de utanmadan küfrediyorsun. "Bucurlugune" veriyorum yoksa sana kufuru basmistim. Bu özensiz igrenç seye lafim yok zaten. Bu forumdaki bunca emegi gordukten sonra bile bunu paylasabiliyorsan yuzsuzun onde gidenisin. Sanki diger uyeler bi tarafindan uydurup yapiyor. Her pikseline bakip da yapmismis. Ulan eleman 3 piksel zaten baksan ne olur bakmasan ne olur. Bari tamamen yapsaydin da savunabilecegin bir yapi ortaya ciksaydi. Yaşın benden kucuk olmasaydi gosterirdim sana neyin ne oldugunu. Ayrica bilip bilmeden konusma. Forumda kufurleri sansurleyerek de olsa yazmak yasaktir. Kurallari oku istersen.
1.ben b ücür değilim o benim markam.
2.yaw olum o örnek atıyorum küfür yazarken *** yapıyor ya köpek kelimesini k*pek yap mesela öyle olabiliyor ama köpek kelmesini *** yapamazsın diyor
3.ve daha iyi bi yapıt olsa niye kafamı duvardan duvara vuruyum? sen nerden biliyorsun!
4.insanları aşşağılamak bu forumda yasak
5.kavga edenler bu forumda sınırsız ban yiyor o yüzden sus!
6.yaşımın senden küçük olduğıunu nerden biliyorsun
7.savunacak yerlerim var tamammı!

K

Klood07

Ziyaretçi
1.ben b ücür değilim o benim markam.
2.yaw olum o örnek atıyorum küfür yazarken *** yapıyor ya köpek kelimesini k*pek yap mesela öyle olabiliyor ama köpek kelmesini *** yapamazsın diyor
3.ve daha iyi bi yapıt olsa niye kafamı duvardan duvara vuruyum? sen nerden biliyorsun!
4.insanları aşşağılamak bu forumda yasak
5.kavga edenler bu forumda sınırsız ban yiyor o yüzden sus!
6.yaşımın senden küçük olduğıunu nerden biliyorsun
7.savunacak yerlerim var tamammı!
Sakin ol şampiyon :D

Tabletimden tapatalk ile gönderildi.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya burda uzun uzun konuşmak istemiyorum.Bakın ben oldukça pozitif yorum yapmaya çalışan bir insanım.Kusurlarını yazmam insanın.Hadi bende eskiden böyle dandik şeyler yapıp paylaşıyordum.Ama kaç yıldır bu forumdasınız arkadaşım.Öğrenin artık böyle şeylerin paylaşılmayacağını.2 blok öne 3 blok arkaya koyduğu için güzel falan değil.
İnsan yapmış , uğraşmış onu kırmak istemem.Ama bir uğraş olsa yorumum bu kadar sert olmazdı.
Ayrıca Bücür , burada forum kurallarını bilmeden kimseye karşı çıkma.Küfür etmişsin.Uyarı puanı alman gerekirdi , almamışsın.Sevinmelisin.1 harf sansürlesende 300 harf sansürlesende ikiside aynı kelimeyi çıkardığı için ceza alırsın.
''İnsanları aşağılamak bu forumda yasak !'' demişsin.Şimdi bende boş yere ceza alırım , o ayrı bir konu.Ama senin şuanda alman gereken cezalar en az 3 ay uzaklaşmana neden olabilir.

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Forumda küfrün neresini sansürldrsen sansürle yasaktır. Ayrıca benden küçüksün. Ha bıs de, bu yapının neresini savunacaksın igrenc bisey zaten. Ayrica yazdigimin cngunu anlamamissin. Ayrıca yazdıklarını madde madde sıralayınca senden korkmuyorum "BÜCÜR"