Hayatın Önemini Anladım

fthgrlr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evin üzerinde inşaat vardı. Tuğla çekiliyordu, bende mal gibi altlarda geziniyordum tabi, makine durmadı ve üstteki kancadan ip koptu :D ,yukarı baktım üzerime düşmesine yaklaşık 2-3 metre kala kendimi arkaya attım :D. O günden beri böyleyim.

steveko

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Evin üzerinde inşaat vardı. Tuğla çekiliyordu, bende mal gibi altlarda geziniyordum tabi, makine durmadı ve üstteki kancadan ip koptu :D ,yukarı baktım üzerime düşmesine yaklaşık 2-3 metre kala kendimi arkaya attım :D. O günden beri böyleyim.
Eviniz baya yüksekmiş. Düştüğünü farkedip altından çekilecek vakti bulduğunda göre :)

yavaş internet beni çıldırtıyor.

steveko

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Evet. Çok istedim ama annem eve almadı. Pis falan dedi. Oysa ki ben cok istemistim. :( simdi de yurtta olduğum içim besleyemiyorum.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Evet. Çok istedim ama annem eve almadı. Pis falan dedi. Oysa ki ben cok istemistim. :( simdi de yurtta olduğum içim besleyemiyorum.

Yurt dışından bana pizza getir. Çok güzel pizza yapıyorum gerçekten.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uçurumdan düştüm, Dedim kesin öldüm kamyonun üstüne denk geldim, Kamyon haraket etti içinde odunlar, Adam arkada beni görünce kafama odunu vurdu o yüzden böyle beynim az çalışıyor.
Gece gece kahkaha atarak güldüm asdfhhkşilhfdrbjg :D:D

KaanTALU

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
babamla motorla geziyoduk babam motoru park etti sonra ben geliyom sen otur dedi lan motor sallanmaya başladı sonra geriye doğru kaydı hayatım gözümün önünden geçti böle ne berbat hayatsa böle her şey yavaş çekim oldu bende motorun altında kalma korkusu babamda motora bir şey olcak korkusu fln çok kötüydü ya :D[DOUBLEPOST=1403166267,1403166157][/DOUBLEPOST]
Ben merdiven boşluğundan düştüm saol gözümün üstü yaklaşık 4 parmak kadar yarıldı.Sonra alttaki pislik ambulanscı yakındaki hastaneye elinde koşa koşa götürürken beni öldü sandı.Yere düşürdü.En kötüsüde dikiş atılırken hiçbirşey hissetmiyordum.Yaklaşık 40 dikiş sırf yüzüme atıldı.
oha lan bende aynı şekilde düştüm ama benim üstüme abim düştüydü bide bizim büfede içki rafını kırmış uçarkene tam gözün üstü tam ama :D şişe girdi 40 dikiş fln attılardı. :D

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Turbo Turabi'nin 100-96=4 sözünü duyunca hayatta heyecanımızı yitirmememiz gerektiğini anladım.

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
rotwaylır cinsi köpek üstüme atladı ölecektim babam kurtardı beni ._. I like World Cup 2014 ._.