S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
Ok.Yeni bir konu açarak bunu araştırabilirsin.Bu konuyla bir ilgisi yok
Ok.Yeni bir konu açarak bunu araştırabilirsin.Bu konuyla bir ilgisi yok
Eviniz baya yüksekmiş. Düştüğünü farkedip altından çekilecek vakti bulduğunda göreEvin üzerinde inşaat vardı. Tuğla çekiliyordu, bende mal gibi altlarda geziniyordum tabi, makine durmadı ve üstteki kancadan ip koptu,yukarı baktım üzerime düşmesine yaklaşık 2-3 metre kala kendimi arkaya attım
. O günden beri böyleyim.
Kedi bey hiçbir kediniz olsun istediniz mi?Eviniz baya yüksekmiş. Düştüğünü farkedip altından çekilecek vakti bulduğunda göre
yavaş internet beni çıldırtıyor.
Yurt dışından bana pizza getir. Çok güzel pizza yapıyorum gerçekten.Evet. Çok istedim ama annem eve almadı. Pis falan dedi. Oysa ki ben cok istemistim.simdi de yurtta olduğum içim besleyemiyorum.
Sanırım espiri yaptın. Anlamadım açıkçası. Yurt derken okulun yurdu manasında. Bi de reeim ne alaka çözemedim.Yurt dışından bana pizza getir. Çok güzel pizza yapıyorum gerçekten.
![]()
Gece gece kahkaha atarak güldüm asdfhhkşilhfdrbjgUçurumdan düştüm, Dedim kesin öldüm kamyonun üstüne denk geldim, Kamyon haraket etti içinde odunlar, Adam arkada beni görünce kafama odunu vurdu o yüzden böyle beynim az çalışıyor.
O anlar refleks olarak gerçekleşti. Aklıma geldikçe terlemeye başlıyorum zatenEviniz baya yüksekmiş. Düştüğünü farkedip altından çekilecek vakti bulduğunda göre
Hayır espri yapmadım. Yurt dışındayım demiştin.Sanırım espiri yaptın. Anlamadım açıkçası. Yurt derken okulun yurdu manasında. Bi de reeim ne alaka çözemedim.
oha lan bende aynı şekilde düştüm ama benim üstüme abim düştüydü bide bizim büfede içki rafını kırmış uçarkene tam gözün üstü tam amaBen merdiven boşluğundan düştüm saol gözümün üstü yaklaşık 4 parmak kadar yarıldı.Sonra alttaki pislik ambulanscı yakındaki hastaneye elinde koşa koşa götürürken beni öldü sandı.Yere düşürdü.En kötüsüde dikiş atılırken hiçbirşey hissetmiyordum.Yaklaşık 40 dikiş sırf yüzüme atıldı.