İşlemcim nasıl ?

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bunlar.Mod paketlerini rahat oynamak icin ram eklemeyi düşünüyorum.Bunun dışında işlemcim nasıl ? Rahat mod paketlerini oynar mıyım ?

Ahmet Berk TAŞ

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence mutlaka ram vermelisin 2 GB ramle mc oynanmaz :D Bilgisayarının 32 bit olması biraz kötü ama bu şekilde idare eder. Ekran kartını güncel tut ve javayı da.

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar 64 bit kurarken sorun yaşıyorum.Kurulum başlıyor yazısından sonra "yüklenecek sürücüyü seçin" diye bir pencere içinde "Sürücü yükle" başlıklı bir pencere daha açılıyor ve "Gerekli bir CD/DVD sürücü aygıtı eksik. Sürücü disketiniz , CD , DVD veya USB flash sürücünüz
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
şimdi takın yazısı çıkıyor.Ne yapmam gerek ?

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Bir Mutfak Düşün ... Bu Mutfakta Belli Bir İşçi Var Bide Sebze/Meyve Falan Var ... Sen Ne Kadar Fazla Sebze Eklersen İşçiler O Kadar Fazla İş Yapar ... Hepsini Bitirmesi Uzun Sürer ... Yani İster Ramı 8 İster 16 GB Yap İşlemcin Ne Kadar Kötü İse Bir İşe Yaramaz

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yok flaş bellek değil[DOUBLEPOST=1402498595,1402498527][/DOUBLEPOST]
Bir Mutfak Düşün ... Bu Mutfakta Belli Bir İşçi Var Bide Sebze/Meyve Falan Var ... Sen Ne Kadar Fazla Sebze Eklersen İşçiler O Kadar Fazla İş Yapar ... Hepsini Bitirmesi Uzun Sürer ... Yani İster Ramı 8 İster 16 GB Yap İşlemcin Ne Kadar Kötü İse Bir İşe Yaramaz
Bende o yüzden işlemcim nasıl diye sorudum :) Peki yen işlemci almama gerek var mı ?Yoksa idare eder miyim ?