MİNECRAFT ÇEKİLİŞİ (SON ÇEKİLİŞ)(Ara veridi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabi ya biz moduz ya. Oyun oynamaya hakkımız yok çekilişe katılım hakkımızda yok. İşiniz gücünüz fesatlik. Cok istiyorsaniz istifa ediyorum.
La kızma :D
Tebrkler. Demekki neymiş , kazanamayacağın çekiliş sözleri tutma :(.

Çok istiyordum ya :D. Tahmin etmiştim 2 mizden biri alcak diye. Içıme doğdu :D

Bu Çekilişin Moderatorun Kazanması Çok İlginç . Hem İlk o Konuya Mesaj Yazmış Ve hemen O Seçilmiş. Lütfen Birdaki Çekilişlerde Video Çekerseniz Sevinirim. @BONANZA [DOUBLEPOST=1402392762,1402392716][/DOUBLEPOST]

Şimdi Bir Şey Derimde Banlarsınız Hemen.

Kardesim . Bu ayrımcılıklar ban sebebidir. Siz moderatörlerle üyeleri niye ayrı tutuyorsunuz.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Adama bunları dedirttirdiniz ya helal olsun.Forum için bu kadar uğraşan birine bu sözleri sarf ettirdiniz.Tek kelime söylemiyorum

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Canim benim senin gibi forumda 1 saat geçirip çıkmıyoruz biz.Ilk mesaj atan alamıyor mu premium alamiyor mu. Yemin ederim icinizden fesatlik akıyor
Kardes takma onları.
Biliyorsun her zaman kazanamayınca kazanana böyle laf tutuyorlar.
Ayrımcılığın önde gidenini yapıyorlar resmen. Uğraşmaya değmez. İşine bak premium için hayırlı olsn

M

MUHDE

Ziyaretçi
Patlatırım topunuzu gidin başka yerde oynayın çok meraklıysanız premiuma gidin paranızla alın

M

MUHDE

Ziyaretçi
Kredi kartı olmayanların veya ailesi izin vermeyenler için yapılıyor çekiliş kardes.
Mobil ödeme ilede alınabiliyor yöneticiler konusunu açtı bunun. Ha yok sen hiçbir şekilde alamıyorsan babana diyeceksin 1 ay internet yerine premium alsın die

Hardwells

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yetkimi alsınlar ondan sonra dersin
Sen bunları takma kardesim kazanamıyınca hemen iftira.[DOUBLEPOST=1402393751,1402393682][/DOUBLEPOST]
Mobil ödeme ilede alınabiliyor yöneticiler konusunu açtı bunun. Ha yok sen hiçbir şekilde alamıyorsan babana diyeceksin 1 ay internet yerine premium alsın die
veya ailesi izin vermeyenler için yapılıyor çekiliş tam oku kardes Oyuna para vermesini istemiyor belki ailesi şahsen benim ailem.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Sen bunları takma kardesim kazanamıyınca hemen iftira.[DOUBLEPOST=1402393751,1402393682][/DOUBLEPOST]
veya ailesi izin vermeyenler için yapılıyor çekiliş tam oku kardes Oyuna para vermesini istemiyor belki ailesi şahsen benim ailem.
Bitcoin die bir şey var 1998 model pc de bile çalıştırarak para kazanabiliyorsun her türlü premium alma kazanma elde etme yolu var kısaca

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
MADEM ADALETLI BIR CEKILIS YAPTINIZ NEDEN VIDEOYA CEKMEDINIZ COK ILGINC DEGILMI BURAYA CEKILIS DIYE 500KISIYI GETIRIYOSUNUZ MILLETI KANDIRIYOSUNUZ ARKADASINIZI KAZANDI GOSTERIYOSUNUZ VIDEOYA CEKERDINIZ EGER DOGRU OLSAYDI @BONANZA
+ Bonanza'nın profilini bi inceleyin bence JusticeWhip neden öyle yazmıs olabilir kendinin kazanacagını bildigi icin olabilirmi ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...