- En iyi cevaplar
- 0
@BONANZA @JusticeWhip konuyu arşive alma zamanı gelmiş sanırım.Yada kilitleme.
Aynen.@BONANZA @JusticeWhip konuyu arşive alma zamanı gelmiş sanırım.Yada kilitleme.
Premiumu yokki ? İlk defa bugün aldı.Moderator olması sorun değil ama. Premium u olduğu halde alması zoruma gitti.
Kardeşim veriyosa özelden versin ama burda milleti çekiliş var diye kandırmasınlar Bonanza'nın profilini incele neler yazmıs Justice neden bukadar sabırsız ?@JusticeWhip Kardeş premiumun hayırlı olsun, güle güle kullan. Forumdakilerin amacı kazanana çamur atmak olmuş. Moderatörler kazanamaz diye bir kural mı var? Ki Moderatör diye ihtiyacı olmayacak diye bir şey de yok. İhtiyacı var ki katıldı, kazandı. Forumda büyük emeği olan birine bari bunu yapmayın...
Çamur atmakta üstünüze yok cidden.Kardeşim veriyosa özelden versin ama burda milleti çekiliş var diye kandırmasınlar Bonanza'nın profilini incele neler yazmıs Justice neden bukadar sabırsız ?
O zaman hayırlı olsun.Premiumu yokki ? İlk defa bugün aldı.
Kardeşim herkes sabırsızdı bende dahil konu kirlenmesin diye yazmadık. Profilini de inceledim koca forumda biran önce yapılsın diyen tek o değil. Ben çekilişin sonuçlanacağı günü kıvranarak geçiriyorum yani herkes çekilişi sabırsızca bekliyordu. Bunla suç atamazsın...Kardeşim veriyosa özelden versin ama burda milleti çekiliş var diye kandırmasınlar Bonanza'nın profilini incele neler yazmıs Justice neden bukadar sabırsız ?
Valla dibine kadar haklısınArkadaşlar bu çekiliş olayına son veriyorum bir süre çekiliş olmayacaktır ! İnsanlara çamur atma sırası değil bu çekiliş ben hayrına yapıyorum daha önceki çekilişlerde normal birçok normal kullanıcı kazandı ve çekiliş sistemi hep aynıydı ne olduda çekilişe hile hurda var diyorsunuz ? Kimse bana para verip çekiliş yap demiyor özelden günde 50 tane mesaj atılıyor premium bana ver diye ama ben adaletli olduğum için rasgele sayılar ile çekiliş yapıyorum ama gel gör ki forumdan bir moderatör kazanınca yapmadığınız pislik kalmadı yazıklar olsun bundan sonra size çekiliş mekiliş yok !
Boşver sen premiumunun tadını çıkar nickini ne yapacaksın tekrar hayırlı olsun. JusticeWhip yap bence forum nickinle aynı olur.Premiumum olduğunu kim söyledi ?