TheRegardianGM
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
yho hatta bu gün müydü dün müydü bilmiom ama doğum günüydüNotch öldü mü ?
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
yho hatta bu gün müydü dün müydü bilmiom ama doğum günüydüNotch öldü mü ?
Ne dünü bu günü 1 hafta evveldiyho hatta bu gün müydü dün müydü bilmiom ama doğum günüydü
Bununla alkalı video veya foto atabilirmisin?ohoo neler var neler saymakla bitmez. Ama şimdilik söyleyebileceğim tek şey blokların 3d modellemesi ayarlandı... (daha gerçekçi bloklar.)
Bununla alkalı video veya foto atabilirmisin?
olm ne bilem ben gün mü sAYIyomNe dünü bu günü 1 hafta evveldi
Ben köpek balığı gelicek herhalde demiştim galiba köpek balığı gelicek ve ben bir yerde raw fish'ide görmüştüm 3d olarak yüzüyordu sudaAyrıca okyanus canlıları da eklenecekmiş diye duydum. kısacası artık balıkların modellenmiş hali bulunacak...
evet öldü hatta oyuncular oyunu bırakmasın diye sayfaya yalan yazdılar yalanları şuydu:Markus Persson diğer oyunları geliştirebilmek için mci bıraktı. yazdılar oysaki yalan.[DOUBLEPOST=1402430613,1402430553][/DOUBLEPOST]Notch öldü mü ?
haziranın 1 indeyi ve bilip bilmeden konuşma . yalan söylediler o yüzden kutluyorlar artık fake haberlere bi inanmayın![DOUBLEPOST=1402430711][/DOUBLEPOST]yho hatta bu gün müydü dün müydü bilmiom ama doğum günüydü
konunun sahibiymiş gibi davranma! nese eklicem ama sağol yinede.
Suncularda olabiliyorsa süper.
- Oyuna oyunda olmayan sesler ekleyebileceğiz (@__NiqhtRide__ söledi yine)
aynen artık resource packlere ses ekleme sorunu kalmazKorku mapleri icin epey guzel olur