1.8 de gelecek olan yenilikler.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
ohoo neler var neler saymakla bitmez. Ama şimdilik söyleyebileceğim tek şey blokların 3d modellemesi ayarlandı... (daha gerçekçi bloklar.)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
@SARI_BUCUR Beyler beyler buna inanamıyacaksınız ama 1.8 de tavşan gelicek ve işte videosu;
[DOUBLEPOST=1402415465,1402414958][/DOUBLEPOST]Deniz altımızda hazır artık mc de 1.8 de müthiş birbuluşla araçlarımızıda yapabilrizi yalnız bunu kendimiz yapabiliriz ve bunun geliştirile bildiğini bir düşünün! :D

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Granit, diyorit, andezit ve slimeblock blokları, büyü basarken lapis lazuli kullanılması, köylülerin artık daha mantıklı teklifler sunabilmesi, geliştirilmiş dünya yaratma ayarları bunlar şu anda snapshot ta gelen ozellikler biraz daaha var sonra gelcek özellikler tahmini tavşan okyanus blokları yapısı[DOUBLEPOST=1402421166,1402420910][/DOUBLEPOST]Birde gelecek snapshot larda süngerin suyu çekmesi gelebilir

• Beğen
Reactions: DIO

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ayrıca okyanus canlıları da eklenecekmiş diye duydum. kısacası artık balıkların modellenmiş hali bulunacak...

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ayrıca okyanus canlıları da eklenecekmiş diye duydum. kısacası artık balıkların modellenmiş hali bulunacak...
Ben köpek balığı gelicek herhalde demiştim galiba köpek balığı gelicek ve ben bir yerde raw fish'ide görmüştüm 3d olarak yüzüyordu suda :D

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Notch öldü mü ?

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
evet öldü hatta oyuncular oyunu bırakmasın diye sayfaya yalan yazdılar yalanları şuydu:Markus Persson diğer oyunları geliştirebilmek için mci bıraktı. yazdılar oysaki yalan.[DOUBLEPOST=1402430613,1402430553][/DOUBLEPOST]
yho hatta bu gün müydü dün müydü bilmiom ama doğum günüydü
haziranın 1 indeyi ve bilip bilmeden konuşma . yalan söylediler o yüzden kutluyorlar artık fake haberlere bi inanmayın![DOUBLEPOST=1402430711][/DOUBLEPOST]
konunun sahibiymiş gibi davranma! nese eklicem ama sağol yinede.