Klasik Sunuculardan Vazgeçin!

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yabancı serverlardan oynamaktan sıkıldığım için bu yazıyı yazmaya karar verdim.Şu bir gerçek ki Türkiyede Minecraft = Faction
Peki neden hep Faction?
-Sunucu ve Oyun bilgisi Bilmeyen Kurucular
-Pluginden anlamayıp hazır Sunucu sağlayıcılarının paketlerini kullananlar

Biraz Özgür olunsa çok güzel sunucular kurulabilir.
Örnek Fikirlerim:

Stargate Atlantis: Dizisini izleyen varmı bilmem ama çok güzel minecraft konusu olabilir..Atlantisi güvenli bölge olarak alırsak izlemeyenler için kale diyeyim.Kale dışında orman mevcut olcak.Ormanda canavarlar spawnlancak ve etrafda rastgele kutular buluncak.Kutulardan itemler DEĞİL! Defterler çıkıcak..Her Defterde Stargate'den ışınlanabileceğimiz Kombinasyon olcak.
Stargate: Dünyalar arası geçiş sağlayan alet.
Kombinasyon: Stargate'in üstünde bulunan numaralarla oluşturulan kapı şifresi
Kombinasyon Numarası örneği: Defterden örneğin 5-6-9-2 numaraları çıktı.Bunu stargate'e tuşlicak ve başka bir dünyada ışınlancak.Bu olayı yapabilmek için Youtube'dan şifreli kapı yapımı vs. videolara bakabilirsiniz tek farkı açılcak olan kapı değil commandblocktur.

Onun dışında hayatımda hiç oynamasamda oynayanlarıda sevmesemde Knight Online,Metin2 tarzı sunucu
Oyun basında Irk Seçilir (İnsan,Ork) gibi.Oyun baslarında aynı bölgede yaratıklarla kasılırsınız.Her yaratığın leveli olur ve levela göre exp verir.Level ve item yaptıktan sonra PVP haritasında 2 ırk savaşır.Bu olayı Scoreboard team olayı ile yapabilirsiniz.İlk bölgede savaşma olayının olmaması içinde worldguard ile pvp kapatırsınız..

Daha çok fikir var ama türkiye sunucusu sabit birşeye kalmış yada oyundan anlamayan insanlar bu serverları açıyorlar..

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardes Ben MineZ Kurdum Şuanda Türkiyede Hiç minez Yok Galiba Ben Öyle Biliyorum Araştırdım
Eskiden Nitradoda Vardı Onlarda Kapattı
Silahlı Felan Bilmem Tüccar lar Var Zombilerden Demir Çıkıyor
Gidip Tüccarlardan Demirle Silah Yemek Mermi Alabiliyorsun Ama Hiç İlgi Görmedi
Hiç Kimseye Söylemedigimdenmi Bilmiorm Tek Forumda Yayınladım Kapatmayı Düşünüyorum
Ama her şey Ayarlı Antibiyotik Morfin Vb Vb Silahlar Felan Texture Pack Ayarladm Ama Koymadm
Yorumun Nedir ??

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende MineZ açıcaktım ilk çıktığında ama sonradan düşündüğümde oyuncular bu sunucuda gelişemicek vs. zamanla sıkılmaya baslıcaklar onun için 2 sene önce sanırım Enfeksiyon diye server açtım.Sunucu MineZ gibi etrafda dolasıp kutu vs. topluyorsun, zombiler seni zehirliyor tıpa tıp aynısı gibiydi ama tek farkı ben o plugine bağlı kalmayıp
-Zombi Zindanları
-Arsa alım, Satımı
-Eşyaların Gitmemesi (Ölünce yada çıkınca eşyalar gitmiyor)
-Şimdi pluginin ismini unuttum ama zombileri biraz daha akıllı yapan eklenti vardı merdiven, sarmaşık vs. çıkabiliyorlardı

Bunun gibi geliştirmeler yapmıstım eklenti üzerine sonra geliştirecek bir şey bulamamıştım oyuncular en iyi itemleri tamamlamıslardı vs..2-3 ay sonra kapatmıstım

Sana tavsiyem Dayz,Skyblock gibi pluginleri serverının ana konusu değilde yardımcı eklentileri olsun.Kafanda 0dan sunucu çiz keşke şöyle sunucu olsa gibi onu yapmaya çalış emin ol birsürü plugin mevcut bukkitde.Ben Enfeksiyonu MineZ plugin paketi açık kaynak değilken yani içinde hangi pluginleri barındırdıgını bilmeden etrafdan toplaya toplaya yapmıstım.Şimdide RPG tarzı bi haritada uğraşıyorum

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Kardes Ben MineZ Kurdum Şuanda Türkiyede Hiç minez Yok Galiba Ben Öyle Biliyorum Araştırdım
Hiç Kimseye Söylemedigimdenmi Bilmiorm Tek Forumda Yayınladım Kapatmayı Düşünüyorum
Ama her şey Ayarlı Antibiyotik Morfin Vb Vb Silahlar Felan Texture Pack Ayarladm Ama Koymadm
Yorumun Nedir ??
serveri kimse bilmiyor ondan

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten Değiştiricem :)
Bu Sefer Hub Şekilde Yapıcam Ama Daha Değişik So*oy*ncu yu Geride Bırakacak Bi Gun Server Kurucam
Minigames Vb Ama tabii ki MineZ da Olucak.

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
sadece commandblock kullanarak aklındaki herşeyi minigamesde yapabilirsin :)

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba.Haklısınız türkiye'de Minecraft anlayışı faction,hg ve fullsurvival üstüne gelişti.Ben ise Bir dünya Similasyonu,rpg server yapmak istiyorum.
https://forum.gamer.com.tr/konu/proje-the-parallelworld-minecraftta-İlk-dünya-yaşamı-detaylı-bilgi-konuda.204850/
Ayrıntıları bu konumdan öğrene bilirsiniz.
He bide Plugin kodlamayi biliyo gibisiniz bana yardimci olabilirseniz sevinirim.

Plugin kodlamasını malesef bilmiyorum onun için fazlasıyla java bilgisi gerekli yani nede olsa basit bir plugin yapılmayacak ama işinize yarıyacak birçok plugin zaten var.
Onun dışında commandblock'da seve seve yardım edebilirim ama.Bu arada modlu server yapmak isterseniz o zaman birazda olsa yardım edebilirim modlara :)

Calinap

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yorumun Nedir ??
sonoyuncunun enfeksiyon gibi bir oyunu vardı şu an varmı bilmiyorum.MineZ nin türkçe hali oluyor.[DOUBLEPOST=1402564258,1402564138][/DOUBLEPOST]
Plugin kodlamasını malesef bilmiyorum onun için fazlasıyla java bilgisi gerekli yani nede olsa basit bir plugin yapılmayacak ama işinize yarıyacak birçok plugin zaten var.
Onun dışında commandblock'da seve seve yardım edebilirim ama.Bu arada modlu server yapmak isterseniz o zaman birazda olsa yardım edebilirim modlara :)
Ve şu anda türkiyede az modlu server olması sebebi bana göre kimse bukkit tarzı modlu server kurmayı bilmiyor veya araştırmıyor.Bi araştırsalar çok kolay bir şey olduğunu farkedecekler.

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
sonoyuncunun enfeksiyon gibi bir oyunu vardı şu an varmı bilmiyorum.MineZ nin türkçe hali oluyor.[DOUBLEPOST=1402564258,1402564138][/DOUBLEPOST]
Ve şu anda türkiyede az modlu server olması sebebi bana göre kimse bukkit tarzı modlu server kurmayı bilmiyor veya araştırmıyor.Bi araştırsalar çok kolay bir şey olduğunu farkedecekler.

Enfeksiyonu ilk ben kurmuştum sonra ***oyun kurdu hatta baya bir kavgasını sürdürmüstük :)

Son düzenleme:
A

Asigo64

Ziyaretçi
dediğiniz gibi türkiyeye modlu server lazim bütün faction servlerler hemen hemen aynı pluginler lapis çukurundan bahsetmiyorum bile
çok farklı oyunları ancak yabancı serverlar karşılıyor iyi bir plugin takımı ile çok güzel serverlar kurulabilir

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben şu an ADventure/Puzzle server kuruyorum.Serverda çok sayıda puzzle haritası var oyuncular harita indirmek yerine serverdan arkadaslarıyla oynayabilme imkanı sağlayacağım.Aynı zamanda geçtiği her haritadan puan kazanacak./haritakur yazarak kendi haritasını yapabilcek iyi bir harita çıkarsa servera konacak.Aynı zamanda her haritanın 5-10 tane odası buluncak mesela sen arkadasınla oynamak istiyorsan boş bir odaya girip ordan oynayabileceksiniz.şu an çok karamsarım ama acaba oyuncu çekebilirmiyim çekemezmiyim bilmiyorum :)

U

/Undefined

Ziyaretçi
SnKaan çekersin çekersinde giren çıkan '' grr lapis isterim lapis nerde admin p4 ver admin vip ver tek atayım zaa'' yazar .d