[Youtube] Hey!, Aramıza Katılmak İstermisin?

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
aylık 30 dolar alıcaksınız lol. kim inanır buna kardeşim. çekiceksen videonu zevkine çek izleyen olursa devam et olmassa benim gibi 10-20 kişiyle yetirinirsin .

DeltaXQeen

Marangoz
En iyi cevaplar
0
aylık 30 dolar alıcaksınız lol. kim inanır buna kardeşim. çekiceksen videonu zevkine çek izleyen olursa devam et olmassa benim gibi 10-20 kişiyle yetirinirsin .
Şey, Twitch´te Yayın Başı 50 Dolara Yakın Bağış Alıyoruz. Youtube´de Aylık 5 Dolar :/ Yeni Başladık. Ee Olay Bu Eğer Bi B*k Bilmiyorsan İnt Araştırda Öğren abi Seni.

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
hmm. tamam kardeşim ne kadar gereksiz olduğunu belirtmişsin. bu konuşmandan anlaşılana göre şuanda ünlü olan özür dilerimlardan bir farkın yok. eğer bir video bir referans koysaydınız araştırabilirdim nasıl videolar çektiğinizi. ama o da yok. konu ne bu kadar izlenimi hak ediyor, ne de örnek video en azından link bile belirtmeden böyle bir konu açan sizlerin para kazanma yalanlarına inanmıyorum.

Son düzenleme:
M

MUHDE

Ziyaretçi
Bağun post kasmak bu forumcuların uydurduğu bir şeyciktir bunu söyleyen post a değer viriyir demektir yaney aslında kendisi post kasmak istiyir dimiktir konu er geç arşive gidecek zate oradada mesaj sayımız sayılmayacah neyin gafasındasınız anlamadım post kasınca birşeymi oluyor

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Bağun post kasmak bu forumcuların uydurduğu bir şeyciktir bunu söyleyen post a değer viriyir demektir yaney aslında kendisi post kasmak istiyir dimiktir konu er geç arşive gidecek zate oradada mesaj sayımız sayılmayacah neyin gafasındasınız anlamadım post kasınca birşeymi oluyor
Zaten amac eylenmek ... Bu arada o konu kapanali yillar oldu

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

DeltaXQeen

Marangoz
En iyi cevaplar
0
hmm. tamam kardeşim ne kadar gereksiz olduğunu belirtmişsin. bu konuşmandan anlaşılana göre şuanda ünlü olan özür dilerimlardan bir farkın yok. eğer bir video bir referans koysaydınız araştırabilirdim nasıl videolar çektiğinizi. ama o da yok. konu ne bu kadar izlenimi hak ediyor, ne de örnek video en azından link bile belirtmeden böyle bir konu açan sizlerin para kazanma yalanlarına inanmıyorum.
abi, Ben Para Kazanmasam Benle Birlikte Video Çekenler Para Kazanmasa. Biz Neden Birlikte Duralım A*k?!

Kullanıcı0000

En iyi cevaplar
0
Bak iki tarafta haksiz aslinda ... @Melikceku kardesim adam 30 dolar kazanmasa zevkinden yazmaz oraya ... Sponsor falan filan zaten kazanir bagis yapanlar vs. Bi dusun oylebi sonra yaz ... @Porresting Yahu biraz az tepki ver... Adama anlat adam zaten "tamam bilmiyordum ilgilendigin icin sagol"der cok tepki veriyorsun @YildizOyuncu abicim karisma sen ikisine ... Kendi sorunlari sonucta. Neyse abi kisaca barisin oktan ##ktan sebeple kirmayin birbirinizi

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Moujave©™ çok doğru söylemişsin. benim takıldığım nokta eğer bir guruba adam arıyorsan kendinin ne yapabileceğini önce göstermen gerekmezmi ? ne bir video ne bir kanal ismi var konuda. birtek steam nickini vermiş, konuşmalardan anlaşıldığına göre video çekiyormuşlar ama bu videolar ne ? nerede? . bide abi abi diyip duruyor. az biraz oyun oynamayı bırak ta insanlara saygı göstermesini öğren. bu işler profil fotona kadın koymakla olmuyor... bide anlayamadım Böyle Baş Harfleri Büyük Yazınca Ne Değişiyor ?? :D

Kullanıcı0000

En iyi cevaplar
0
@Moujave©™ çok doğru söylemişsin. benim takıldığım nokta eğer bir guruba adam arıyorsan kendinin ne yapabileceğini önce göstermen gerekmezmi ? ne bir video ne bir kanal ismi var konuda. birtek steam nickini vermiş, konuşmalardan anlaşıldığına göre video çekiyormuşlar ama bu videolar ne ? nerede? . bide abi abi diyip duruyor. az biraz oyun oynamayı bırak ta insanlara saygı göstermesini öğren. bu işler profil fotona kadın koymakla olmuyor... bide anlayamadım Böyle Baş Harfleri Büyük Yazınca Ne Değişiyor ?? :D
Ya harfler bir sure sonra aliskanlik oluyor ... Bendede var shifte basmadan duramiyorum... Ama adam bi cekim yapmistir sadece twichte neyse siz anlasirsiniz aranizda...