mehmettaskin
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Oyunları kim alıcak ?
Bizzat ben alicam ... 100 puanlik uzman sorusu sordunOyunları kim alıcak ?
Bide bana alBizzat ben alicam ... 100 puanlik uzman sorusu sordun
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sen parayi bana havale olarak gonder ... Yarin steam hesabinda gorursun =DBide bana al![]()
Bende para varda annem babam izin vermiyorSen parayi bana havale olarak gonder ... Yarin steam hesabinda gorursun =D
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Şey, Twitch´te Yayın Başı 50 Dolara Yakın Bağış Alıyoruz. Youtube´de Aylık 5 Dolar :/ Yeni Başladık. Ee Olay Bu Eğer Bi B*k Bilmiyorsan İnt Araştırda Öğren abi Seni.aylık 30 dolar alıcaksınız lol. kim inanır buna kardeşim. çekiceksen videonu zevkine çek izleyen olursa devam et olmassa benim gibi 10-20 kişiyle yetirinirsin .
Zaten amac eylenmek ... Bu arada o konu kapanali yillar olduBağun post kasmak bu forumcuların uydurduğu bir şeyciktir bunu söyleyen post a değer viriyir demektir yaney aslında kendisi post kasmak istiyir dimiktir konu er geç arşive gidecek zate oradada mesaj sayımız sayılmayacah neyin gafasındasınız anlamadım post kasınca birşeymi oluyor
abi, Ben Para Kazanmasam Benle Birlikte Video Çekenler Para Kazanmasa. Biz Neden Birlikte Duralım A*k?!hmm. tamam kardeşim ne kadar gereksiz olduğunu belirtmişsin. bu konuşmandan anlaşılana göre şuanda ünlü olan özür dilerimlardan bir farkın yok. eğer bir video bir referans koysaydınız araştırabilirdim nasıl videolar çektiğinizi. ama o da yok. konu ne bu kadar izlenimi hak ediyor, ne de örnek video en azından link bile belirtmeden böyle bir konu açan sizlerin para kazanma yalanlarına inanmıyorum.
abi abi Diye Ortada Geziniyorsun Ama Daha Konuşmayı Bilmiyorsun Kardeşim Tebrikler.abi, Ben Para Kazanmasam Benle Birlikte Video Çekenler Para Kazanmasa. Biz Neden Birlikte Duralım A*k?!
Ya harfler bir sure sonra aliskanlik oluyor ... Bendede var shifte basmadan duramiyorum... Ama adam bi cekim yapmistir sadece twichte neyse siz anlasirsiniz aranizda...@Moujave©™ çok doğru söylemişsin. benim takıldığım nokta eğer bir guruba adam arıyorsan kendinin ne yapabileceğini önce göstermen gerekmezmi ? ne bir video ne bir kanal ismi var konuda. birtek steam nickini vermiş, konuşmalardan anlaşıldığına göre video çekiyormuşlar ama bu videolar ne ? nerede? . bide abi abi diyip duruyor. az biraz oyun oynamayı bırak ta insanlara saygı göstermesini öğren. bu işler profil fotona kadın koymakla olmuyor... bide anlayamadım Böyle Baş Harfleri Büyük Yazınca Ne Değişiyor ??![]()