Zen Craft MAP + PLUGIN [HAZIR SERVER]

Mehmet96

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
HALA YALAN SÖYLÜYORSUN! Yunus ve Batu kim? onları tanımıyorum bile yalancı, hala yalan söylüyorsun yazık be yazık!

Beyler skype'dan engelimi açtı ve bana bunu yazdı; artık kim yalancı kim doğruyu söylüyor anlarsınız. Bari bunu yazdıktan sonra yine engel atma!

Video Çektim ve Kısa Zamanda Atıcam!

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Paket için teşekkürler. Kıyıda köşede dursun. Map linki ölmüş.

Mehmet96

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
VIDEO FELAN ATMICAM KONU BURDA BİTSİN İSTİYEN VARSA SKYPE : mehmet.alageyik2 Eklesin Video'u Atayim.!

IYI FORUMLAR

UberZ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O zaman koymasına göz yumma. Bu da beni alakadar etmez. Koyduysa indirebilirim.[DOUBLEPOST=1402579483,1402579446][/DOUBLEPOST]
Plugin paketi şifresi nedir?

Rar Şifresi : facebook.com/helloguysxd

VIDEO FELAN ATMICAM KONU BURDA BİTSİN İSTİYEN VARSA SKYPE : mehmet.alageyik2 Eklesin Video'u Atayim.!

IYI FORUMLAR

Beyler buna inanmayın, izledim videosunu. Video çekicem diye toplamış 2 arkadaşını beni kötülemeye çalışıyorlar. Gelmiş Breeze diye birinin hesabına bakıyor diyor öyle bir şey yazmadım falan. Mehmet yalan söyleme, yalan söyleme! Herkes anladı senin nasıl yalancı biri olduğunu. Beyler videoda ki kişi ben değilim. Ben bunda engelliyim eğer engelimi açarsa çağrı yapıp konuşucam ve videosunu buraya atıcam. Bunun attığı videoya inanmayın, arkadaşlarıyla çekmiş yalancı. Bari arkadaşlarını günahına ortak etme. Beyler kullanmamanız için haram ederim diyor, bu spawn'ın hepsini ben yaptım, bi gıdım emeği yoktur. O yüzden doya doya kullanın helal olsun hepinize bu yalancı mehmet hariç.

ScaryGhost

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Beyler Burda Tartışmanıza Hiç Gerek Yoktur...ZenCraft Benim Asıl İsmi ZenSurvival ve Bu Benim Sunucumun Spawnı ve Bunlar Spawnımı ve Pluginlerimi Çalıp Forum'a Yaymıştır Ama Tabi Ellerine Bişe Geçmicek Benim İçin Sorun Yok!Ama Bu Çalanların İsmini Biliyorum İsmi Batu Soy Adına Gerek Yok!Böle Adamlar'da Var Ve Diyosinki Beni Kandırdılar Bu Sözü Kaide Almayın Lütfen Ben Sizi Neden Kandirim Tm Çaldın Diyelim Bari Resim Çekerken Tabelalrı Kaldır!

Inanmayan Varsa Serverim IP : ZenSurvival.nitrado.net Gelin Bakın!

DİCEK BİŞEY BULAMIYORUM HARAM ZIKKIM OLSUN![DOUBLEPOST=1402574248,1402574192][/DOUBLEPOST]
Tabi Bişe Olmaz!Hakkınız Yok Çünkü!
Reklam Yapmana Gerek Yoktu

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yalancılar! Bana dediniz map'i yapın sana adminlik vercez dediniz map'i yaptım nerede adminlik ?! Direk skype'dan engellediniz oyundan da ip ban atmışsın! tabelalar da da zencraft yazacak tabii bu spawn'ı sizin için yaptım. yazıklar olsun haram olsun yaptığım map size. bide burada kendini savunuyor bide beni yalancı durumuna düşürüyor. bütün herkes görecek senin HIRSIZ yüzünü! Beyler buna inanmayın hırsızın önde gideni bu bir adam bunun serverinde vip aldı bu vip'i vermedi dedi ki para gelmedi adamın telefonunda paranın gittiğine dair mesaj bile gelmiş inanmayanlar için resim atabilirim. bunun serverinde oynayanlara da acıyorum hiç bişeyden haberi yok. YAPTIĞIM MAPLAR HARAM ZIKKIM OLSUN SİZE!
kardes mapin patentini ve telif hakini al ondan sonra seni kandiranlara dava ac.[DOUBLEPOST=1402766813,1402766716][/DOUBLEPOST]mapin linki kirilmistir[DOUBLEPOST=1402766903][/DOUBLEPOST]plugin paketinin linkide kirilirsa burdan indirin
link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.