Lovebeer24
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Watch_dogsun içinde bitcoin virusu bulunmakta cracklilerde tabi bu virus sayesinde crackleyen adam sizin ekranınızı cpunuzu felan kazanarak bitcoin kazanıyor
watch dogsu en son ayarlarda çalıştıran bilen bi pc sahibinin Korsan oyun kullanması çok ama çok garip
watch dogsu en son ayarlarda çalıştıran bilen bi pc sahibinin Korsan oyun kullanması çok ama çok garip
Oyunu kaldırmayı deneyin olmaz ise temp klasörüne bakın orada virüsün install bilgileri olduğu bit notepad bulunur veya .exe hali onları teker teker açıp nereye ne kurmuş bakın silin işlem tamam.Oyunu kaldırsam bu da kalkarmı
Oyunu kaldırmayı deneyin olmaz ise temp klasörüne bakın orada virüsün install bilgileri olduğu bit notepad bulunur veya .exe hali onları teker teker açıp nereye ne kurmuş bakın silin işlem tamam.
Gpu kullanımınıza vede cpu kullanımınıza bakınız bilgisayar boşta iken eyer anolmal bir şey göremiyorsanız görev yöneticisi yerine process explorer adlı programı kullanın. (Windowsun görev yöneticisini geliştirirmiş hali)Oyunu kaldırdığımda o virüsün kalkıp kalkmadığını nerden anlarım.
Kafanız ağrıtmak istemiyorum ama ben oyunu kaldıramıyorum dentim masasından kaldır diyorum uplay geliyor giriş yap diyor ne yapmam gerek.Gpu kullanımınıza vede cpu kullanımınıza bakınız bilgisayar boşta iken eyer anolmal bir şey göremiyorsanız görev yöneticisi yerine process explorer adlı programı kullanın. (Windowsun görev yöneticisini geliştirirmiş hali)
Hep hain virüsler.. Elinizle kaldırmanız gerekiyor (Manuel)Kafanız ağrıtmak istemiyorum ama ben oyunu kaldıramıyorum dentim masasından kaldır diyorum uplay geliyor giriş yap diyor ne yapmam gerek.
Yerel disk c den siliyorum o zamanHep hain virüsler.. Elinizle kaldırmanız gerekiyor (Manuel)
Silin.Yerel disk c den siliyorum o zaman
Silin.
Temp klasörünü kontrol edin
Başlat>Çalıştır>%temp%
Allta kaynak izleyicisi var oradan interneti hangi program ne kadar kullanıyor bakabilirsiniz.Gönderdiğim resimde normalmi ** çekerken sekize çıktı bi 1 oluyor bi 3 bide 5 oluyor normalmi
Allta kaynak izleyicisi var oradan interneti hangi program ne kadar kullanıyor bakabilirsiniz.
Hayır.Cpu yu kullanan Glcnd.exe var kaynak izleyicisinde askıda yazıyor o olabilirmi kaldırdığımda gitmiştir belki