Minecraft Mod Yapımı | Kendi Madenini , Kendi Ingotlarını ve Kendi İtemlerini Yap!

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende indiriyim dedim google chorome bu dosyayı hötü amaçları olduğuğu için kaldırdı dedi

Nelerath

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende indiriyim dedim google chorome bu dosyayı hötü amaçları olduğuğu için kaldırdı dedi
Bilgisayarım herhangi bir virüs algılamadı. Google bazı dosyaları engellediği için sistem virüs olarak algılıyor. Kötü amaçlı dosya hatası almamak için şu admınları takip et;

-Ayarlar>Gelişmiş Ayarları Göster>Kimlik avı ve kötü amaçlı yazılımlara karşı korumayı etkinleştir 'den tik işaretini kaldır.

Manga34TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarım herhangi bir virüs algılamadı. Google bazı dosyaları engellediği için sistem virüs olarak algılıyor. Kötü amaçlı dosya hatası almamak için şu admınları takip et;

-Ayarlar>Gelişmiş Ayarları Göster>Kimlik avı ve kötü amaçlı yazılımlara karşı korumayı etkinleştir 'den tik işaretini kaldır.
Güzel +1 Hak Ediyor.Birde Sayfamda Paylaştım Bunu Ama Senin Anlatımın Olduğunu Yazdım Sıkıntı Olurmu? Sayfa url'si
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Reklam Amaçlı Yazmadım Raporlamayın

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
hani orda block,item yaptığın yerde sağda i yer var bende onu göstermiyo onun yerine yapboz parçası gösteriyo

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
sap tıklayıp gönder masaüstü (kısayol oluştur) a tıklarsan masaüstüne kısayol oluşturur