Minecraft Mod Yapımı | Kendi Madenini , Kendi Ingotlarını ve Kendi İtemlerini Yap!

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ilk önce ondan sonra yukardaki export jar fileden sonra export minecrafttan denedim olmadı

!!%CRAFTİNG%!!007

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar indirdim ilk indirdiğinizde kuruluyo diyo ya işte orda bişeyler indiriyor ve sonra Testing Decompiled files kısmında hata verdi benim sistemim 64 bit x64 olan jdk yi indirdim kurdum yine olmadı lütfen yardım edermisiniz :(
@Nelerath @KadirBerk @Mantis11[DOUBLEPOST=1403636067,1403635486][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar burada kalıyor
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1403636249][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar acil

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar indirdim ilk indirdiğinizde kuruluyo diyo ya işte orda bişeyler indiriyor ve sonra Testing Decompiled files kısmında hata verdi benim sistemim 64 bit x64 olan jdk yi indirdim kurdum yine olmadı lütfen yardım edermisiniz :(
@Nelerath @KadirBerk @Mantis11[DOUBLEPOST=1403636067,1403635486][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar burada kalıyor
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1403636249][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar acil
Videoda anlatılan 1.7.2 sürümü. Ayrıca en düşük java jdk7 biligisayarınızda kurulu olmalı...

ejder7842

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hata ALıyorum MSVCP110.dll Bilgisayarınızda Eksik Oldugundan Çalısmıyor Napmam Lazım :'(
Kardeş DLl-Fixer diye bi program var onu indir kur programı açınca 2. sekmeye gel oraya MSVCP110 yaz aramaya tıkla altta link çıkınca ona tıkla kursun bu kadar. Eğer yapamazsan mesaj at skype den hallederiz.