sağolasın
hangi konularda skype gelir misin ? skype : mctrdestek@kod_adı yardımci olabilirim; bazi konularda.
Nokia 3310 cihazimdan iOS kullanılarak gönderildi Saygılar.
sana gelince evet sen bonimax'ın arkadaşıydın değilmi buildliğin güzel beğendim seni işe alabilirim dostum üzülmeModeratördüm burada 2 build yaptım ve kurucu beğendi sonra yetkim gitti, Sonra demişki arkadaşıma kalıcı değil di?
Madem kalıcı değil baştan deseydin ya.
İşe alabilirim, Bu lafını skypede konuşalım ekledim bakalım.hangi konularda skype gelir misin ? skype : mctrdestek
sana gelince evet sen bonimax'ın arkadaşıydın değilmi buildliğin güzel beğendim seni işe alabilirim dostum üzülmegel skype : mctrdestek
skype ismin ?İşe alabilirim, Bu lafını skypede konuşalım ekledim bakalım.
# Crafted - Ahmet Gedikskype ismin ?
tamamdır# Crafted - Ahmet Gedik
Hatta mesaj attım ara konuşalım.
1- kıskanç değilimIp değişmemistir, kurucu adam olmadigindan dolayi adamlarq giris izni vermiyor kiskanc.
Nokia 3310 cihazimdan iOS kullanılarak gönderildi Saygılar.
evet sana gelince kardeş sana skypeden dedim şikayet et sorun yok ben bilgisayara sizin gibi günde 5 6 saat oturan bir ansan değilim kusura bakma zar zor oturuyorum böyle yapacaksan senin gibi birine ihtiyacım olmaz adam gibi bekle bekleyeceksen benim işim var ben yalancı birmiyim ? vericem dediysem veririm bedava kaç kişiye viplik verdim söz verdim sebep neydi mutlu olsunlar ben yalancı biri değilim baştan sölemedim yetkini doğru söyliyorsun o konuda haklısın neyse skype gelirsen konuşuruz.Merhaba Arkadaşlar Ben Crafted
Bugün sizlere aşşalık bir sunucunun aşşalık kurucusunu rezilliğini göstereceğim.
Bu sunucuda bi arkadaşımın önerisiyle girdim Moderatör olarak alındım sonra 3 Yapıt yaptık arkadaşımla 2'si benim ve Şuanda sunucuda kullanıyorlar, VIP Alanı, Görev alanı ve istek.
Sonra yetkim gitti sunucu açılınca..
Arkadaşıma sordum neden yetkim gitti, Kurucu demişki sınırsız değildi yetkisi.
Madem sınırsız değildi başta neden söylenmiyor, Sonra skypesini istedim bunun konuştuk.
Benden Creative paketi istedi ve Karşılığında Factionda Builder vereceğini söyledi, Bende verdim.
Sonra diyorki işim var, Yalancı bir insandır Sunucusu gereksiz/uğraşılmayacak sunucudur.
Fotoğrafları atayım:
Tek tek hepsi:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()