MCTR / VIP Çekilişi / FactionPVP / Boss / Repair / Görev / HG-KitPvP / (Play.McTurkiyeCraft.Com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sağolasın :)[DOUBLEPOST=1402762087,1402751758][/DOUBLEPOST]up[DOUBLEPOST=1402848306][/DOUBLEPOST]up[DOUBLEPOST=1402867779][/DOUBLEPOST]yeni resimler yakında eklenicek umarım :D[DOUBLEPOST=1402921114][/DOUBLEPOST]reklamcı alıyoruz güzel reklamcı olsun[DOUBLEPOST=1402984345][/DOUBLEPOST]up[DOUBLEPOST=1403106729][/DOUBLEPOST]up[DOUBLEPOST=1403158433][/DOUBLEPOST]konuyu en yakın zamanda güncelleyeceğim umarım :D[DOUBLEPOST=1403188553][/DOUBLEPOST]vip çekiliş olucaktır +50 de[DOUBLEPOST=1403243889][/DOUBLEPOST]up[DOUBLEPOST=1403382824][/DOUBLEPOST]lütfen takipte kalınız

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@kod_adı yardımci olabilirim; bazi konularda.

Nokia 3310 cihazimdan iOS kullanılarak gönderildi Saygılar.
hangi konularda skype gelir misin ? skype : mctrdestek
Moderatördüm burada 2 build yaptım ve kurucu beğendi sonra yetkim gitti, Sonra demişki arkadaşıma kalıcı değil di?
Madem kalıcı değil baştan deseydin ya.
sana gelince evet sen bonimax'ın arkadaşıydın değilmi buildliğin güzel beğendim seni işe alabilirim dostum üzülme :) gel skype : mctrdestek

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
hangi konularda skype gelir misin ? skype : mctrdestek

sana gelince evet sen bonimax'ın arkadaşıydın değilmi buildliğin güzel beğendim seni işe alabilirim dostum üzülme :) gel skype : mctrdestek
İşe alabilirim, Bu lafını skypede konuşalım ekledim bakalım.

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ip değişmemistir, kurucu adam olmadigindan dolayi adamlarq giris izni vermiyor kiskanc.

Nokia 3310 cihazimdan iOS kullanılarak gönderildi Saygılar.
1- kıskanç değilim
2- adamım senden daha fazla ve ayrıca adamlara giriş izni vermiyorum da ne ?
Merhaba Arkadaşlar Ben Crafted

Bugün sizlere aşşalık bir sunucunun aşşalık kurucusunu rezilliğini göstereceğim.
Bu sunucuda bi arkadaşımın önerisiyle girdim Moderatör olarak alındım sonra 3 Yapıt yaptık arkadaşımla 2'si benim ve Şuanda sunucuda kullanıyorlar, VIP Alanı, Görev alanı ve istek.
Sonra yetkim gitti sunucu açılınca..
Arkadaşıma sordum neden yetkim gitti, Kurucu demişki sınırsız değildi yetkisi.
Madem sınırsız değildi başta neden söylenmiyor, Sonra skypesini istedim bunun konuştuk.
Benden Creative paketi istedi ve Karşılığında Factionda Builder vereceğini söyledi, Bende verdim.
Sonra diyorki işim var, Yalancı bir insandır Sunucusu gereksiz/uğraşılmayacak sunucudur.
Fotoğrafları atayım:
Tek tek hepsi:

evet sana gelince kardeş sana skypeden dedim şikayet et sorun yok ben bilgisayara sizin gibi günde 5 6 saat oturan bir ansan değilim kusura bakma zar zor oturuyorum böyle yapacaksan senin gibi birine ihtiyacım olmaz adam gibi bekle bekleyeceksen benim işim var ben yalancı birmiyim ? vericem dediysem veririm bedava kaç kişiye viplik verdim söz verdim sebep neydi mutlu olsunlar ben yalancı biri değilim baştan sölemedim yetkini doğru söyliyorsun o konuda haklısın neyse skype gelirsen konuşuruz.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ve bende sunucuda işini en iyi yapan birisiydim buna rağmen sebepsiz yere banlandım ve hala banlıyım.O kadar emeğime yazık oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...