Yukarıda ve önceki sayfada açıklandı.su alana Vip ler girmesi icin Ne Yapabilirim
Bir sayfa geride yapımı anlatıldı. Neden başkasına ihtiyaç duyuyorsunuz ki? Bunlar insanlar kendilerine yetebilsin diye anlatıyouz.banada aynisini yapana builderlik verecem ıp ********
Artık alıştım ben. Ne içip geliyorlar onu merak ediyorum artık.Pro kurucu mu dalgami geçiyorsun
Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam özür dilerim
Ya kardeş bi bakarmısın ben bi türlü yapamadım lütfen benle bire bir iletişime geçermisin lütfenWG ile yapmanın bir yolu var ama birçok kişi bilmez bu yüzden bir beğeni isterim :sırıtmak:
/rg addmember <alan> g:VIP
/rg flag <alan> entry -g members
İşine yararayacaktır.
Ve bu arada sunucuna ulaşarark server dosyalarını düzenleyebilrisin. Yani permler ile oynayabilirsiniz. Ve permler ile oynamayı sadece dosya ile değil oyun içinden de yapabilirsin. Önce konsaoldan "op nick" sonra "manuadd nick owner/kurucu" (GroupManager kullandığını varsayıyorum. Not: Owner grubunun ismi kurucu olarak değiştirilmiş olabilir bu yüzden owner/kurucu yazdım sadece birini yazmalasın.) Bu komutlar ile kendmizi yetkili yaptık ve artık şu komut ile perm ler ekleyebiliriz:
/mangaddp grup perm
ÖrnÇ
/mangaddp Default essentials.chat