Sunucuda Kilise Olsa ne yapardınız ?

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
rahatsız olmazdım onların dinleridir diyip geçerdim global swimi açınca klise göreceksiniz :D

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Beyler bende bir klisenin olmasından rahatsızlık duymam fakat çevremden duyduğuma göre bu duruma kötü bakan birçok insan varmış. Burada bu soruyu sormamın amacı sizde anlamışsınızdır ki yakın zamanda açacağım sunucumdaki klisenin olması. Klise çok devasa olmasa da bana göre mükemmel bir kıvamda olması.
Aslında tam yanına bir camii yapmam çok saçma oldu farkındayım ama kesin diyecekler ki eski dönemde camii yokmuydu da sen klise yaptın. Camii yi silerim muhtemelen.
Bence çoğu kişi o yapının kilise olduğunu anlamaz bile.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bence konsept için hangisi gerekirse onun yapılmasında hiçbir sorun yok yani kilise gerekiyorsa tepki çekmesin diye bir de cami koymak saçma olabilir. Tabi tepki çekmesin diye cami koymak bu sefer diğer dinleri yok saymak demek ki bu da bir sürü ibadethane demek ya da heykel. Bence hiçbir sıkıntı olmaz zaten olmamalı da ben böyle düşünüyorum. Ülkemizde de kiliseler var kimse tepki göstermiyor, zaten gösterilmemeli. Eğer sosyal bir ülke bir din üzerine çalışmalar yapıyorsa her din üzerinde de aynı çalışmaları yapmalı diye düşünüyorum. Ama bir de hiçbir dine inanmayanlar ya da hiçbir tanrıya inanmayanlar var :D Bu iki topluluk da değerlendirilmeli ama onların da zaten her dine olan saygısı var diye düşünüyorum hatta birçok insandan fazla.