[+18] THE NIGHTMARE [AŞIRI KORUNÇ] [KALP RAHATSIZLIĞI OLAN İZLEMESİN]

Liliven

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Emek caldigini soyleyemeyiz ama.

Discovery cihazimdan Tapatalk kullanilarak gonderildi. Yanlisim varsa kusuruma bakmayin.

OneMove

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emek caldigini soyleyemeyiz ama.

Discovery cihazimdan Tapatalk kullanilarak gonderildi. Yanlisim varsa kusuruma bakmayin.
Nasıl söyleyemezsin? Adam Birinci Kanalın ( Videoyu verdiği kanalın ) linkini vermeyip KENDİ kanalının ( İkincil kanal olarak tanıtıyor ) Reklamını yapıyor.

Liliven

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O zaman bilemiyorum.

ChaosTheory

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Nasıl söyleyemezsin? Adam Birinci Kanalın ( Videoyu verdiği kanalın ) linkini vermeyip KENDİ kanalının ( İkincil kanal olarak tanıtıyor ) Reklamını yapıyor.
sen bu videoyu hiç 10 saniye izledin mi?? daha başında diyo chaostheory and xecutionertm diye izleyip öyle gelin

RedShock

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
komik olsun diye yazmadım ki mc forumlarında geziyosan zamanın o kadar değerli değil dedim neyse ikinci bölüm bi kaç gün içinde gelicek dünyanın en korkunç mc dizi olarak oylanan bu bölümü 18 yaşından küçükler ve kalbi olan izlemesin lütfen
1.Kim oyladı :D ? 2."kalbi olan izlemesin lüften" demişsin herkesin kalbi olduğuna göre kendin bu filmi kimse izlemesin demiş bulunmaktasın :D Tamam beyler film sahibinin dediğine uyalım ve bu filmi izlemiyelim :D

Son düzenleme:

OneMove

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.Kim oyladı :D ? 2."kalbi olan izlemesin lüften" demişsin herkesin kalbi olduğuna göre kendin bu filmi kimse izlemesin demiş bulunmaktasın :D Tamam beyler film sahibinin dediğine uyalım ve bu filmi izlemiyelim :D
İzlemeyelim dedin ama o videoyu başlattın ve baktın evlat.
Lanet seni bırakmayacak!