Hani şeyden dedim Tapatalkta iken uzun ve resimli yazılar kasıyor.Yeterlimi yoksa pastebin.com da da yapıp linkini atayımmı ?
Sen bunu en iyi pastebin.com a kopyala linki at
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Çok iyi olur bu arada javayı 32 bit olarak tekrar kurdum ama işe yaramadı :/ .Aynısı Bendede oluyordu Son update çekemiyorsun sanırım teamextremenin makinesinde Problem oldugundan baska launcherlar kullanabilirsin sana istersen kendi kullandıgım launcher linkini atabilirim?![]()
Sağol kardeşim şimdi ben minecraftı komple silip bunu indirecem .Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Kullandıgım launcher bu Orda bendede kapaniyordu al bide bu launcheri deneyebilirsin.
Öyle yaptım arkadaşlar dua edin.minecraftıda silmeyi unutma tam silersen daha iyi sonuç elde edebilirsin![]()
Sorun tahminimce javada java çevrim içimi yoksa çevrim dışımı indirdiniz ?Öyle yaptım arkadaşlar dua edin![]()
[DOUBLEPOST=1402944218,1402943909][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar konuyu bıraktığımı sanmayın önerilerinizi yine bekliyorum ..[DOUBLEPOST=1402944746][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Böyle bir şey oldu bu seferde allahım kafayı yicem ya . :/ :/
Ya 32 bit indirdim. Gezginler den. Sağlam bir link atın javayı komple silip tekrar kurayım. Cidden harikasınız ya çok teşekkür ediyorum bu ilginize çok şaşırttı beni
![]()
![]()
![]()