Yardım etmek istiyosan konuya .. :) :)

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynısı Bendede oluyordu Son update çekemiyorsun sanırım teamextremenin makinesinde Problem oldugundan baska launcherlar kullanabilirsin sana istersen kendi kullandıgım launcher linkini atabilirim? :)

InfertaLl

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aynısı Bendede oluyordu Son update çekemiyorsun sanırım teamextremenin makinesinde Problem oldugundan baska launcherlar kullanabilirsin sana istersen kendi kullandıgım launcher linkini atabilirim? :)
Çok iyi olur bu arada javayı 32 bit olarak tekrar kurdum ama işe yaramadı :/ .

InfertaLl

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
.minecraftıda silmeyi unutma tam silersen daha iyi sonuç elde edebilirsin :)
Öyle yaptım arkadaşlar dua edin :D :D[DOUBLEPOST=1402944218,1402943909][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar konuyu bıraktığımı sanmayın önerilerinizi yine bekliyorum ..[DOUBLEPOST=1402944746][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Böyle bir şey oldu bu seferde allahım kafayı yicem ya . :/ :/[DOUBLEPOST=1402944820][/DOUBLEPOST]

Buda başındaki yazı .

M

MUHDE

Ziyaretçi
Öyle yaptım arkadaşlar dua edin :D :D[DOUBLEPOST=1402944218,1402943909][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar konuyu bıraktığımı sanmayın önerilerinizi yine bekliyorum ..[DOUBLEPOST=1402944746][/DOUBLEPOST]

Böyle bir şey oldu bu seferde allahım kafayı yicem ya . :/ :/
Sorun tahminimce javada java çevrim içimi yoksa çevrim dışımı indirdiniz ?

InfertaLl

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya 32 bit indirdim. Gezginler den :D . Sağlam bir link atın javayı komple silip tekrar kurayım. Cidden harikasınız ya çok teşekkür ediyorum bu ilginize çok şaşırttı beni :) :) :D

InfertaLl

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar javayı komple silip kendi ana sitesinden 32 bit olanını yüklemeye çalışacağım.Size haber veririm arkadaşlar.[DOUBLEPOST=1402945084,1402945024][/DOUBLEPOST]Tamamdır hemen silip yeniden kuracağım.[DOUBLEPOST=1402945157][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar 32 bit değilmi bunlar ?