SyberRock
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ev japon-çin evi ve japon ağaçları da muhteşem bi pembelikte oldukları için söylemiştim ama kb bir daha çalmam![]()
Ev japon-çin evi ve japon ağaçları da muhteşem bi pembelikte oldukları için söylemiştim ama kb bir daha çalmam![]()
sağol yeni resimlerini inşallah atacamGüzel olmuş. Ama içerisi çok boş kalmış oraya japon ağaçları, akan şelaleler, minik köprüler ve tahta çin tarzı oturma alanları yapmalısın. Hayalimde canlandı çok hoş ^^
japon ağaçları benim lafım lütfen çalma.![]()
teşekkürlerBeğendim mmorpg'ye yakışır bir yapı ellerinize sağlık =)
Güzel olmuş. Ama içerisi çok boş kalmış oraya japon ağaçları, akan şelaleler, minik köprüler ve tahta çin tarzı oturma alanları yapmalısın. Hayalimde canlandı çok hoş ^^
teşekkürler[DOUBLEPOST=1403093402,1403086368][/DOUBLEPOST]Ortadaki ev dışında güzel olmuş diyebiliriz.Devamını bekliyoruz ve içini görsek daha iyi olurdu.Neyse birkaç eksik dışında başarılı.
Güzel olmuş. Ama içerisi çok boş kalmış oraya japon ağaçları, akan şelaleler, minik köprüler ve tahta çin tarzı oturma alanları yapmalısın. Hayalimde canlandı çok hoş ^^
YENİ RESİMLER GELDİ İNŞALLAH BEĞENİRSİNİZ
teşekkürlerDaha da süper olmuş...
sağolİçerisindeki meşaleler olmamış. Fakat dış ışıklandırma süper.
orda aduket eksik![]()
teşekkürlerDaha güzel olmuş.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
ilk ypıtımız değil buİlk yaptığına göre acayip güzel olmuş looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
teşekkürlerGüzel, güzel. Böyle devam..![]()
Hayır önceki seferde tek sen yapmıştın ya çinli evi.Ondan bahsediyom.ilk ypıtımız değil bu
teşekkürler