Nelerath
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Tekrar tekrar söylüyorm. Videoyu tamamen izlemiyosunz. Bunların hepsini açıkladım. Bu bir hata mesajı değildir. !Artık Bunlar çıkıyor ve modları kaydetmiyor
![]()
Tekrar tekrar söylüyorm. Videoyu tamamen izlemiyosunz. Bunların hepsini açıkladım. Bu bir hata mesajı değildir. !Artık Bunlar çıkıyor ve modları kaydetmiyor
![]()
Bilgisayarım herhangi bir virüs algılamadı. Google bazı dosyaları engellediği için sistem virüs olarak algılıyor. Kötü amaçlı dosya hatası almamak için şu admınları takip et;bende indiriyim dedim google chorome bu dosyayı hötü amaçları olduğuğu için kaldırdı dedi
Güzel +1 Hak Ediyor.Birde Sayfamda Paylaştım Bunu Ama Senin Anlatımın Olduğunu Yazdım Sıkıntı Olurmu? Sayfa url'siBilgisayarım herhangi bir virüs algılamadı. Google bazı dosyaları engellediği için sistem virüs olarak algılıyor. Kötü amaçlı dosya hatası almamak için şu admınları takip et;
-Ayarlar>Gelişmiş Ayarları Göster>Kimlik avı ve kötü amaçlı yazılımlara karşı korumayı etkinleştir 'den tik işaretini kaldır.
bu hata değil normal bişe herkezde oluyo videoyu izle![]()
Bu hatanın çözümü nedir ?
Bu bir hata. Run Client çalışmıyor. o hata olmuyor dediğin şeyde "no error message" diye yazıyor.bu hata değil normal bişe herkezde oluyo videoyu izle
hani orda block,item yaptığın yerde sağda i yer var bende onu göstermiyo onun yerine yapboz parçası gösteriyo
evet`de ne alaka ?sap tıklayıp gönder masaüstü (kısayol oluştur) a tıklarsan masaüstüne kısayol oluşturur
1. videoyu izle anlarsınevet`de ne alaka ?
Masaüstüne atılınca açılmıyor diyor. O kadarını izledik. Ama ben de denedim bende de masaüstünde açılmıyor...1. videoyu izle anlarsın