ShouldToBe
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
sorun değil ya son günlerde çok fazla zombi oyunu oynadım artık bağışıklık kazanıyoruz biz 
TWD izleyenler yaşadısorun değil ya son günlerde çok fazla zombi oyunu oynadım artık bağışıklık kazanıyoruz biz![]()
Oha Ozaman Swat Ekibini arailk hasta 12 kurşunla öldürüldü.o da pompalıyla. düşün kardeş dayanıklılar hız her şey değil
ahahahazombilik tokluğu hissettirmiyo o zaman kilo alırız![]()
lan ben kilo almak istemiyomzombilik tokluğu hissettirmiyo o zaman kilo alırız![]()
Arkadaşlar Zombiler gerçektir ve öyle filmlerdeki gibi bi tabancayla ölmez.Öldürmenin tek yolu 5 cm mermi ile tam kafasından vurmaktır yada dozerle ezmek.Zombi virüsü lpq-79 dur.herkes silah alırım demiş yok öyle bi dünya ben olsam en yakın karakola yada askeri üsse gidip orda kalırım güvende.Tabi askerlerde RPG varsa
Özentisin lan.Arkadaşlar Zombiler gerçektir ve öyle filmlerdeki gibi bi tabancayla ölmez.Öldürmenin tek yolu 5 cm mermi ile tam kafasından vurmaktır yada dozerle ezmek.Zombi virüsü lpq-79 dur.herkes silah alırım demiş yok öyle bi dünya ben olsam en yakın karakola yada askeri üsse gidip orda kalırım güvende.Tabi askerlerde RPG varsa
ne alakaÖzentisin lan.