Beyler dünyayı zombiler bassa ne yaparsınız?

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
sorun değil ya son günlerde çok fazla zombi oyunu oynadım artık bağışıklık kazanıyoruz biz :D

KrolingEr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiyeye gelsim ya yiyosa gelsinler türklere :SA:DSA:D lan ufo görsek taş atarız zombimi korkutacak[DOUBLEPOST=1403209810,1403209627][/DOUBLEPOST]
sorun değil ya son günlerde çok fazla zombi oyunu oynadım artık bağışıklık kazanıyoruz biz :D
TWD izleyenler yaşadı :D[DOUBLEPOST=1403209854][/DOUBLEPOST]
ilk hasta 12 kurşunla öldürüldü.o da pompalıyla. düşün kardeş dayanıklılar hız her şey değil
Oha Ozaman Swat Ekibini ara

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
bende tam Afterfall İnsanity mi ne o oyunu beleş dağıtan site bulmuştum olay yayılırsa onu oynayıp fikir alırız yada dead rising 3 uff :D

KrolingEr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D düşünsene elde pompalı :D twd izledinmi vuruyon zombileri çekiyon off ama 12 pompalı mermisi ne lan !! :D normal insan o da sadece virüslü

A

Asigo64

Ziyaretçi

bu arada ben niye hiç konuşmalara çağırılmıyorum :sinirli:

KrolingEr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hemen viüsü untunuz amerikada 3 zombi daha ggbirisi 32 pompalı mermisi ile öldü(çaktırma yalan)

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Zombiler gerçektir ve öyle filmlerdeki gibi bi tabancayla ölmez.Öldürmenin tek yolu 5 cm mermi ile tam kafasından vurmaktır yada dozerle ezmek.Zombi virüsü lpq-79 dur.herkes silah alırım demiş yok öyle bi dünya ben olsam en yakın karakola yada askeri üsse gidip orda kalırım güvende.Tabi askerlerde RPG varsa

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Zombiler gerçektir ve öyle filmlerdeki gibi bi tabancayla ölmez.Öldürmenin tek yolu 5 cm mermi ile tam kafasından vurmaktır yada dozerle ezmek.Zombi virüsü lpq-79 dur.herkes silah alırım demiş yok öyle bi dünya ben olsam en yakın karakola yada askeri üsse gidip orda kalırım güvende.Tabi askerlerde RPG varsa

ya yoksa :)

dozer veya bir kato alıp ezerim onları.

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
benim bura çok iyi la karşıda silah dükkanı 2 yanımızda terkedilmiş polis karakolu var :D

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Özentisin lan.