Saat 2'de paketim geliyoHelal çok iyi olmuş.@Crafted Tebrikler.
:25565 ekli fakat Diğer sayısal iplere göre yapmadım çünkü pek bilmiyorum tabikide V1.1'de dahada geliştireceğimadam sayısal ip verirse napcaz![]()
o konuda yardım edeceğim. özele gel.Saat 2'de paketim geliyo[DOUBLEPOST=1403172040,1403172006][/DOUBLEPOST]
:25565 ekli fakat Diğer sayısal iplere göre yapmadım çünkü pek bilmiyorum tabikide V1.1'de dahada geliştireceğim
Etsen iyi olur 1 saat sonra paylaşacağımo konuda yardım edeceğim. özele gel.
Çok teşekkürler hemen onlarıda yasaklıyımGüzel fakat engellenenlere "oyna." ve ".tk"'yi eklersen daha iyi olur. Adam belki ip'sini oyna.isim.tk yaptı![]()
on chat:
replace all "minecraft.gs" or "MİNECRAFT.GS" or "Minecraft.GS" or " Minecraft.Gs" or "MiNeCrAfT.Gs" or "minecraft.GS" or " MineCraft.Gs" or "mineCraft.GS" or " minecrafT.Gs" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
Aaaa bak bu olmadı... Sadece belirli forumlarda mention kodu @[USER] şeklinde geçer ve minecraft bunu algılayamaz. Bu sıkıntıyı düzelt.Çok teşekkürler hemen onlarıda yasaklıyım[DOUBLEPOST=1403173282,1403172982][/DOUBLEPOST]Oyna. ve tk.'lı iplerde eklendi. @keremaktuna saolsun.[DOUBLEPOST=1403173644][/DOUBLEPOST]Minecraft.GS domaini eklendi.
Kod:on chat: replace all "minecraft.gs" or "MİNECRAFT.GS" or "Minecraft.GS" or " Minecraft.Gs" or "MiNeCrAfT.Gs" or "minecraft.GS" or " MineCraft.Gs" or "mineCraft.GS" or " minecrafT.Gs" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
Reklam yapmak forumda yasaktır, herhangi bir grupta veya konuda. Biri seni rapor etmeden kaldır
Reklam yapmak yasaktır ancak bu kendi konum, Birnevi bi sunucu konusunda alım konusunu paylaşmak gibi, Reklam yaparken konu yöneticisi rahatsız değilse bu yasak değildir, Ben burada konu yöneticisi olduğum için önemli bir şey değil ayrıca Bu skripti paketimdede kullanmaktayımReklam yapmak forumda yasaktır, herhangi bir grupta veya konuda. Biri seni rapor etmeden kaldır