KakashiCZ
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar ben mizore61 yeni adımla Seewi2002 nick deyişcem dert etmeyin .) sallayın yav ben deyişik öle fln işte deyişik bir ev yaptım yanlız ev (alıntı) alıntı ama birazcık deyiştim çünkü adma 5 kez kır dök yaptı sinir oldum yarısnı kdnm yptm >
foto lara geçelilm not: deyişik fololar olabilir aldırmayın benim isim Seewi2002 bu arada artık
not:simerti %0
Gece'y ken ki hali
Sabah görünüşü
Oturma odası
2.Sabah görününüşü
Ticaret odası
yan fotolara geçelim .) bu arada bunların hepsini okuyup bakana dikkatlice hakkımı helal ediyom
@NovaEdge hariç onu seymiyom 
Zombiye dayarkene
Zombiye yanarkene
Zombiler adama çoklu tecevüz ederkene qeyfff
admin benim ._. (artistlik qeyfff)^
admin benim ._. (artistlik qeyfff) ^
|
adamı hack yaparken yakaladım sw sıfırlanmasaydı op luk duracaktı ah ban atacaktım ona bi ahhhh vijdan acısı çekiyom atmadıma
bu kadar inş. onaylanır bu konu çok uraştım onay lanmassa eyer birda konu açmicam
dipnot:bende ayrı işsizim im haa
foto lara geçelilm not: deyişik fololar olabilir aldırmayın benim isim Seewi2002 bu arada artık
not:simerti %0
Gece'y ken ki hali
Sabah görünüşü
Oturma odası
2.Sabah görününüşü
Ticaret odası
yan fotolara geçelim .) bu arada bunların hepsini okuyup bakana dikkatlice hakkımı helal ediyom
Zombiye dayarkene
Zombiye yanarkene
Zombiler adama çoklu tecevüz ederkene qeyfff
admin benim ._. (artistlik qeyfff)^
admin benim ._. (artistlik qeyfff) ^
|
adamı hack yaparken yakaladım sw sıfırlanmasaydı op luk duracaktı ah ban atacaktım ona bi ahhhh vijdan acısı çekiyom atmadıma
bu kadar inş. onaylanır bu konu çok uraştım onay lanmassa eyer birda konu açmicam
dipnot:bende ayrı işsizim im haa