Farkımız Tarsızlığımız deyişik bir ev #mizore61

KakashiCZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu evi beğenseydiniz bi tane villa yaptım 3 katlı havuzlu şeyzlonglu süper bir şey bu evi beğenseydiniz onu paylaşcaktım

KakashiCZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çakmağı atıp yakacaksın bu evi gözüm bozuldu hastanedeyim doktor yazıyor.
sen sıkıysa buna çok kötü de bebeyim villa yaptım eyer buna kötü dersen builder liği bıkraıyom (şaka)
buz olan yerleri cam yapcaktım ama sağolsun kurucu yetkimi aldı :p not: ss ler diyer pc de kalmış :(

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çok kötü olmuş. Bu arada forumu normal üye olarak bırakan emekli değil, öndeden yetkili olup bırakanlar emekli üye oluyor.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ev güzel B)[DOUBLEPOST=1403644529,1403644365][/DOUBLEPOST]Ya beyler sizler nasıl insanlarsınız?Bir kişide çıkıp mizore arkadaşımızı takdir etmiyor!
Sanki siz böyle çirkin şeyler yazınca adam daha iyi yapılar yapıcak ha!
Sizin onu dışlayıp çirkin söz yağmuruna tutucağınıza eline sağlık kardeşim güzel olmuş fakat şuralarını şöyle yapsaydın böyle yapsaydın demeniz gerekirdi.
Fakat siz bu arkadaşımızın kalbini kırdınız.
Kendinizden utanmalısınız!

ElfonseReyiz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ev güzel B)[DOUBLEPOST=1403644529,1403644365][/DOUBLEPOST]Ya beyler sizler nasıl insanlarsınız?Bir kişide çıkıp mizore arkadaşımızı takdir etmiyor!
Sizin onu dışlayıp çirkin söz yağmuruna tutucağınıza eline sağlık kardeşim güzel olmuş fakat şuralarını şöyle yapsaydın böyle yapsaydın demeniz gerekirdi.

Sakin ol dostum buyutulecek birsey yok :)

• Beğen
Reactions: DIO

KakashiCZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
haklısın senin bu yorumun için sana mario heykeli yaptım eksik varsa söle :)

• Beğen

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
haklısın senin bu yorumun için sana mario heykeli yaptım eksik varsa söle :)

Ayıpsın biz arkadaşımızı haksızlığa uğratmayız!
Bu arada güzel olmuş sana 8 bit'te başarılar ayrıca 27 haziranda senin ve benim adımada forumda büyük bir Parti veriyorum!

KakashiCZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Ayıpsın biz arkadaşımızı haksızlığa uğratmayız!
Bu arada güzel olmuş sana 8 bit'te başarılar ayrıca 27 haziranda senin ve benim adımada forumda büyük bir Parti veriyorum!
ok :D eyer takılmak istersen catoronline.nitrado.net gel oynarız orda yaptım heykeli

• Beğen