Minecraft hangi bileşene yüklenir?Ekran Kartı,İşlemci,Ram?

Minecraft hangi bileşene yüklenir

• Kullanılan toplam oy
    23

Wido

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
x
Intel HD 4000 yada 4600 ise sorun yaşamayabilirsin. Ama hd 3000 gibi düşük seviyeli bir ekran kartı ile zordur.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
x4500 pro bey :D [G41 Çipseti][DOUBLEPOST=1403013926,1403013872][/DOUBLEPOST]
İlave olarak tam ekran 1080p oynamayı deneyin.
Dipcik not. Fps düşmesi lazım.

çok yüksek çözünürlük ve video çekmeyle tabi kasar o kadarda hiper mod yapmadik

arda753

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İntel HD 4000 ve sonrası düşük ayardada olsa güncel oyun oynatabiliyor :D Amd apu işlemcilerin ekran kartı baya iyi ama. Amd A10-7850K dahili ekran kartı ile Battlefield 4 1080p Full HD Medium ayarlarda oynatabilmekte.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
x

x4500 pro bey :D [G41 Çipseti][DOUBLEPOST=1403013926,1403013872][/DOUBLEPOST]
çok yüksek çözünürlük ve video çekmeyle tabi kasar o kadarda hiper mod yapmadik
Ohooo... Sen o küçük pencerede kaldıysan artık onu da kaldırmazsa çok kötüdür zaten ama kartın dedicated olması önemli.

Sent from my iPod using
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Wido

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ohooo... Sen o küçük pencerede kaldıysan artık onu da kaldırmazsa çok kötüdür zaten ama kartın dedicated olması önemli.

cevabının benimkine kıyasla hiçbir anlam içermediğini ve küçümsemenden ibaret bir yazı oldugunu görüyorum biraz da eski parçalara yönel yeni parçalar tabii ki her programı kaldırabilir . .
Sent from my iPod using
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
IntelHD3000 serisi düşük ayarlarda kabul edilebilir. HD 4000 ile abartmadan (İşlemci iyiyse sıkınt olmuyor bu kart.) oynanabilir. Ram optifine vb. hariç mod yüklemezseniz sıkıntı yapmaz 8 GB ram var ama 256 MB ayırıyorum hiç de yüklenmiyor. Shader mod için de abartmaya gerek yok 2 GB yetiyor. Dünya kadar mod kurunca da 2GB ideal ama shader ve dünya kadar mod birleşimi için 3-4 GB gerekebiliyor. :D

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Optimizasyon sorunlu bir oyun olduğu için hiçbirine yüklenmiyor. Hala fps sorunu çözülebilinmiş değil. asus 280x ile 30 fps alıyorum 8 1600mhz cl11 ram fx-6350 3.9ghz işlemci.
Intel i7 4770k 3.5 Ghz 16 GB 2400 mhz ram ve nvidia Geforce GT 420 (çok kötü biliyorum) ile 1080 p Full screen açınca 70 fps alıyorum

arda753

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Oha kuzenimin bilgisayarında intel HD 4400 var maksimum ayarlarda bile 40-80 fps arası alıyor. Harbiden nasıl bir sorunmuş öyle ya? İşlemcide i3 4130 :D

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Radeon HD7670m ile güç tasarrufunda orta-yüksek ayar Thief oynuyorsam ve ekran kartı minimumda kaldıramaz görünüyorsa be ekran kartında bir sorun var. :D
Intel ekran kartları oyu oynamazken güç tasarrufu sağlaması dışında faydasız. Hele işlemciye birleşik deği ayrı olanlar tam bir saçmalık. Ama OpenGL çalıştırabiliyorsa minecraft oynanabiliyor.

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim masaüstünü babam aldı yanlış hatırlamıyorsam GT 130 Nvidia Experienceyi de desteklemiyor. :D
Bugün yeni bir dizüstü aldım GTX 850m var sağ alt tarafa koymuşlar harddiski kulğımı yaklaştırınca arada bir çıkan tıkırtılar rahatça duyuluyor. İlk sııkntı var sanmştım ama sıkıntı yokmuş.