sen sıkıysa buna çok kötü de bebeyim villa yaptım eyer buna kötü dersen builder liği bıkraıyom (şaka)Çakmağı atıp yakacaksın bu evi gözüm bozuldu hastanedeyim doktor yazıyor.
Ev güzel B)[DOUBLEPOST=1403644529,1403644365][/DOUBLEPOST]Ya beyler sizler nasıl insanlarsınız?Bir kişide çıkıp mizore arkadaşımızı takdir etmiyor!
Sanki siz böyle çirkin şeyler yazınca adam daha iyi yapılar yapıcak ha!
Sizin onu dışlayıp çirkin söz yağmuruna tutucağınıza eline sağlık kardeşim güzel olmuş fakat şuralarını şöyle yapsaydın böyle yapsaydın demeniz gerekirdi.
Fakat siz bu arkadaşımızın kalbini kırdınız.
Kendinizden utanmalısınız!
Ondan değil arkadaşım mizoreye her yerde böyle çirkin şeyler yapıyorlar çocuk hayattan soğudu resmenSakin ol dostum buyutulecek birsey yok![]()
haklısın senin bu yorumun için sana mario heykeli yaptım eksik varsa söleEv güzel B)[DOUBLEPOST=1403644529,1403644365][/DOUBLEPOST]Ya beyler sizler nasıl insanlarsınız?Bir kişide çıkıp mizore arkadaşımızı takdir etmiyor!
Sanki siz böyle çirkin şeyler yazınca adam daha iyi yapılar yapıcak ha!
Sizin onu dışlayıp çirkin söz yağmuruna tutucağınıza eline sağlık kardeşim güzel olmuş fakat şuralarını şöyle yapsaydın böyle yapsaydın demeniz gerekirdi.
Fakat siz bu arkadaşımızın kalbini kırdınız.
Kendinizden utanmalısınız!
haklısın senin bu yorumun için sana mario heykeli yaptım eksik varsa söle
![]()
ok![]()
Ayıpsın biz arkadaşımızı haksızlığa uğratmayız!
Bu arada güzel olmuş sana 8 bit'te başarılar ayrıca 27 haziranda senin ve benim adımada forumda büyük bir Parti veriyorum!
Eheheh Neredeyse 1 haftadır mc ye girmiyorumokeyer takılmak istersen catoronline.nitrado.net gel oynarız orda yaptım heykeli
1 haftadır girmiyon mc yi unutun gel de hatırlatayım sw de tek başıma sıkıldım lan gel eşlik etEheheh Neredeyse 1 haftadır mc ye girmiyorum
Daha sonra girerim inşallah![]()