imkansız diye bir şey yokturÇıkartmayacakları için ^^
Ama çoğu şey imkansızdır ^^imkansız diye bir şey yoktur
![]()
mesela senin bu şeye inanmayışın gibi. isterlerse yaparlarAma çoğu şey imkansızdır ^^
Havada uçmamız gibi ya da Ay'ın durduk yere patlaması gibimesela neler imkansız @ColdFireTR
siz de imkansıza kafayı takdınız ._.imkansızların imkansız olmasının nedeni imkansız olmalarıdır .bu uygulamayı yapmak imkansızsa bu uygulamayı yapmak için imkansızı başarmak adlı trophyyi alıp imkansızı başarabilirsiniz . (Veya iman power)
._. dediklerimi uygulasınlar uygulama yapılır ._.siz de imkansıza kafayı takdınız ._.
.-.._. dediklerimi uygulasınlar uygulama yapılır ._.
(dedikten sonra havalanmaya başladı ve ayın patladığını gördü)Havada uçmamız gibi ya da Ay'ın durduk yere patlaması gibi![]()
neden hep imkansız şeyler ben imkansız dediğimde oluyor!?(dedikten sonra havalanmaya başladı ve ayın patladığını gördü)
imkansız şeyler imkansızdır . senin imkansız demen imkansız olduğuna göre . ve sen imkansız dediğine göre önceki yorumda bahsettiğim gibi imkansızı başarmak trophysine sahipsin. ve bütün bunların olma sebebide senin imkansız demen (ben bile anlamadım )neden hep imkansız şeyler ben imkansız dediğimde oluyor!?