Mario heykeli #mizore61

KakashiCZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhabalar öncelikle uza öl kaybol burdan git gibi mesaj yazanların allah ****** versin onlara inat öküz gibi builder yapcam şimdilik bir mario heykeli yeter

gece görnüşü

Alın bide vazgeçilmez mantar :D

dipnot: artık sade beceriksiz builder deyilim şimdi heykel + builder + group manager yetki tasarımcısıyım ve artık güzel evler yapmaya çalığacağım

Son düzenleme:

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
2.Resim AxiTR Spawnlarındada var paste yapmış olabilirmisin? Ayrıca schematics olarakda geçmekte.

KakashiCZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
2.Resim AxiTR Spawnlarındada var paste yapmış olabilirmisin? Ayrıca schematics olarakda geçmekte.
yok paste yapmadım google ye minecraft mario mantarı yazdım çıktı ben elimi sağlama alıyım diye bide video sunu izledim youtube ye minecraft heykel yapımı bölüm 10 filnal mario daki mantar yaz görürsün
bu kadar açıklama yetermi ?

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
yok paste yapmadım google ye minecraft mario mantarı yazdım çıktı ben elimi sağlama alıyım diye bide video sunu izledim youtube ye minecraft heykel yapımı bölüm 10 filnal mario daki mantar yaz görürsün
bu kadar açıklama yetermi ?
Aynısı AxiTR Spawnında mevcut.

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
valla ben bilmiyom ordan çekmedim + axitr sunucusu dyilki bunu yaptım yer catoronline.nitrado.net gel spawn ına bak axitr nin spawnı deyil axitr den paste yapıp buraya nasıl getirmem beklyosun üstelik :D
Çok basit, Yapıtı seç //copy yap o alana git //paste yap.

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu Kadar Küçük Yapıya Bile Schmatic Dedinizya :p
AxiTR Sunucusu kirala bakalım, Schematic değilmiymiş. Benden iyimi bileceksin 1.6.4'de AxiTR Sunucum vardı oradan biliyorum.[DOUBLEPOST=1403766828,1403766791][/DOUBLEPOST]O spawn schematic'in adı kale2
İçindeki yapıtların hepsinin teker teker schematic'i var
Heykelleri kastediyorum.