Herobrinenin Şansı

FlocKTorE

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir gün HeroBrine bir eve girer ama amacı hırsızlıktır
Orda bir chest (Okunuşu:Çest Türkçesi:Sandık) Görür.
Chesti düşünmeden açar ve yukarıdan LAVLAR akar
Birden o gözsüz,çirkin tavukları ve inekleri gelir ve onu kurtarırlar.
O evinde asıl sahibi STEVE dir.
Bu olanları gizlice gizli bir ağaç evden izleyen Steve üzüntü içinde lavları söndürüp asıl evine gider.
Evini birden ateşler sarar ve düşünür acaba en iyi arkadaşı Fettullah mı beddua etmişti diye düşünür ve arkasını döndüğünde bir de ne görsün?
Herobrine! Herşeyi biliyormuş meğersem Steveyle oturup 2 kahve eşliğiinde Herobrine lavlı tuzak yaptığını bildiğini anlatmış.
Ve Steve konuyu değiştirmek için hemen 2 kahve daha getireyimmi diye sorar ve "Evet" cevabını alınca mutfak pençereinden kaçar...

Devamı Sizin Kararlarınıza Bağlı Siz Yoruma
Devamını Yazın Bir Diğerinizse Onu
Devam Ettirsin Öyle Öyle Devam
Edin :) :) :) :)

[DOUBLEPOST=1403783159,1403783088][/DOUBLEPOST](Orda bir chest (Okunuşu:Çest Türkçesi: sandık) Görür.)
Olacaktı Özür Dilerim

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çok kısa ve sade+çay ne alaka?
Adam senden devam ettirmesini isteemiş eleştri hakkında bişi demiyor
ben devam edeyim:
Pencereden atladığında yere cakılacakken bir tavuğa tutunarak hayatta kalır ve diğer acil durum evinde doğru kaçar ve orada 4 gn kalır herobrine 4 gündür orada kahve beklemektedir sonra aklına gelir ki şekerli icecegini söylemek icin mutfağa gider ve steve kactığını öğrenince köpürür gps den steve yanına işinlanır...

FlocKTorE

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam senden devam ettirmesini isteemiş eleştri hakkında bişi demiyor
ben devam edeyim:
Pencereden atladığında yere cakılacakken bir tavuğa tutunarak hayatta kalır ve diğer acil durum evinde doğru kaçar ve orada 4 gn kalır herobrine 4 gündür orada kahve beklemektedir sonra aklına gelir ki şekerli icecegini söylemek icin mutfağa gider ve steve kactığını öğrenince köpürür gps den steve yanına işinlanır...
Mükemmelsin Hem Hikayen Hem Desteğin :D

Qiang

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Saçma
2. Kısa
3. Steve ile Herobrine oyunun iki azılı düşmanlarıdır
4. Eve lav dökiliyor hangi fincan kalır ?

FlocKTorE

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Saçma
2. Kısa
3. Steve ile Herobrine oyunun iki azılı düşmanlarıdır
4. Eve lav dökiliyor hangi fincan kalır ?
Lütfen Hikayeyi Okumadan Yorum Yapmayınız Hikayedeki "Bu olanları gizlice gizli bir ağaç evden izleyen Steve üzüntü içinde lavları söndürüp asıl evine gider." Kısmını Ve "Devamı Sizin Kararlarınıza Bağlı Siz Yoruma
Devamını Yazın
Bir Diğerinizse Onu
Devam Ettirsin Öyle Öyle Devam

Edin :) :) :) :)" Kısmını Okumadınız Galiba?
Ayrıca hikayenin amacı komiklik Herobrine ile Stevede bu yüzden kahve içiyorlar.

RedShock

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biliyorum Obsidyen Çıkar Ama Oda Kazılmaz Değil Yani Ayrıca Bir Daha O Küçücük Evi Kullanmayacakki[DOUBLEPOST=1403784416,1403784383][/DOUBLEPOST]
Yapacak bir şey yok.
O zaman benim de rapor etmekten başka yapacağım bir şey yok.Moderatöler,lütfen rapor edildi mesajlarından saymayın.Çünkü 3 kere uyardım dinlemedi.