çıktıda dikkatli bakmak lazım 1. videodada çıktı sölemiştim bide biz videoyu durdurmuştuk gece iken karşımıza çıktı 5 sn durdu varacaktık kaçtı bide videoya nasip olmadıHerobrine ciktimi video da
★★Yazim Hataları icin Üzgünüm Telefondayim Anlayışınız İçin Teşekkürler★★![]()
Ama alphada hala var ben çok gördüm ama videoya nasip olmadı![]()
programı var onunnasıl oluyor o?[DOUBLEPOST=1403757292,1403757260][/DOUBLEPOST]
bende diyorum neden 5 saat bekliyorum 5 dklik video için
söle bariprogramı var onun
Evet.Doğru, CaptainSparklez'in eski videolarında her zaman onun fps olduğunu söylüyordu.yanlız o çizgiler herobrineyi değil minecraft'ın fpsini gösterir. Video programı açık olunca fps düşer o yüzden grafikler yükselir. Videoyu kapatınca grafkilerin azalmazı ve hızlanması bunun yüzünden (off-topic bilgilendirme mesajı)
adını bilmiyorum sadece yüklediğim videonunj 10 saat sürdüğünü söylediğimde arkadaşım söylemişti bana :/[DOUBLEPOST=1403873802,1403873444][/DOUBLEPOST]ayrıca emin ol benim ilk videom kadar berbat değil hatta ona bin basarsöle bari![]()
ama ben prova yaparken gördüm herbrineyi vurdum hemen keçtı nasıl oluyo pekiYalan yanlış bilgiler verme. O çizgi grafiği Herobrine'a olan yakınlığını değil FPS yani Frame per Seconddur. Saniyede kaç kare geçtiğini söyler eğer o artarsa oyunun kasmış demektir fakat azsa oyunun kasmıyordur. Ve Herobrine eskiden senin oynadığın sürümde olup şu anda hiçbir sürümde yoktur hepsinden kaldırılmıştır. Detaylı bilgiyi buradan edinebilirsinLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Mikrofon iyi de uzaktan konuştum kulaklığa bağlıydı daMikrafonunu değiştir bence..
o ne ? bide patlama sesi gibi şeyler mikrofonun masaya deymesinden kaynaklarınıyor özür dilerim bundan sonra dikkat etcem bide abone olursan sevinirim ._.Ses patlamasını önleyen şeyi al.