Herobrine arayışı-Bölüm 1 Alpha

Disaster

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herobrine ciktimi video da

★★Yazim Hataları icin Üzgünüm Telefondayim Anlayışınız İçin Teşekkürler★★

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Herobrine ciktimi video da

★★Yazim Hataları icin Üzgünüm Telefondayim Anlayışınız İçin Teşekkürler★★
çıktıda dikkatli bakmak lazım 1. videodada çıktı sölemiştim bide biz videoyu durdurmuştuk gece iken karşımıza çıktı 5 sn durdu varacaktık kaçtı bide videoya nasip olmadı :D

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
yanlız o çizgiler herobrineyi değil minecraft'ın fpsini gösterir. Video programı açık olunca fps düşer o yüzden grafikler yükselir. Videoyu kapatınca grafkilerin azalmazı ve hızlanması bunun yüzünden (off-topic bilgilendirme mesajı)

HeavenZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yanlız o çizgiler herobrineyi değil minecraft'ın fpsini gösterir. Video programı açık olunca fps düşer o yüzden grafikler yükselir. Videoyu kapatınca grafkilerin azalmazı ve hızlanması bunun yüzünden (off-topic bilgilendirme mesajı)
Evet.Doğru, CaptainSparklez'in eski videolarında her zaman onun fps olduğunu söylüyordu.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Yalan yanlış bilgiler verme. O çizgi grafiği Herobrine'a olan yakınlığını değil FPS yani Frame per Seconddur. Saniyede kaç kare geçtiğini söyler eğer o artarsa oyunun kasmış demektir fakat azsa oyunun kasmıyordur. Ve Herobrine eskiden senin oynadığın sürümde olup şu anda hiçbir sürümde yoktur hepsinden kaldırılmıştır. Detaylı bilgiyi buradan edinebilirsin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yalan yanlış bilgiler verme. O çizgi grafiği Herobrine'a olan yakınlığını değil FPS yani Frame per Seconddur. Saniyede kaç kare geçtiğini söyler eğer o artarsa oyunun kasmış demektir fakat azsa oyunun kasmıyordur. Ve Herobrine eskiden senin oynadığın sürümde olup şu anda hiçbir sürümde yoktur hepsinden kaldırılmıştır. Detaylı bilgiyi buradan edinebilirsin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ama ben prova yaparken gördüm herbrineyi vurdum hemen keçtı nasıl oluyo peki :D[DOUBLEPOST=1403943056,1403931683][/DOUBLEPOST]Bölüm 2