kod_adı
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Anti Cheat Var ? NoCheatPlus ile Birlikte koyamam çakışıyorlarAga ormanda adamları izliyorum alayı uçuyor NoCheatPlus v.s bi hile koruması ekle.
Anti Cheat Var ? NoCheatPlus ile Birlikte koyamam çakışıyorlarAga ormanda adamları izliyorum alayı uçuyor NoCheatPlus v.s bi hile koruması ekle.
Bir işe yaradığı yok elalem uçuyorAnti Cheat Var ? NoCheatPlus ile Birlikte koyamam çakışıyorlar
tamam NCP koyarım o zaman 2 si beraber olur.[DOUBLEPOST=1404158725,1404071377][/DOUBLEPOST]up ?[DOUBLEPOST=1404208779][/DOUBLEPOST]NCP Plugini koydum artık uçamazlar hahaha D:[DOUBLEPOST=1404213367][/DOUBLEPOST]vip çekilişi var gerekli bilgiler mctrcraft.comBir işe yaradığı yok elalem uçuyor
biz yeni açtık serveri 2 hafta oldu onlara bakıyoruzda burdan kalitelimizi anlıyoruz yani ama kaldırırım yorumları tamam.Serveriniz güzel emek verilerek yapılmış girip inceledim adminler ilgili hoşuma gitti. başarılar fakat bir konuda eleştiride bulunmak istiyorum
Yorumlarda hep başka serverlarla kıyaslama yapmışsınız bu hoşuma gitmedi.
yok yani onun harici sıkıntı yok serveriniz hoşuma gitti. Serverim olmasaydı player olarak gelir oynardım.. Ki bazen server sahipleri kendi serverini yonetmekten bıkar ve başka swlarda player olarak takılır
![]()
2 skypemi ? skypem : mctrdestekkod_adı sw ye giriyorum ben bu serverin moderatörüyüm küfür etmeyin diyorum normal playerler bişe diyemiyo vipler gelip bana sövüyo.
Bitane rehber var oyuncu sandım ilk başta adamı.
Herkes ana avrat sövüyor, ismi rehber diye geçen şahıs yetkilerini eğlence için kullanıyor, vipler playerlere küfür ediyor playerlerde bir şey diyemiyor vip diye...
Servere girdiğimde server içler acısıydı.SonOyuncudan farkı kalmamış(SonOyuncunun tüm serverlerindeki edilen küfürleri biliyorsundur) vipler herkese item dağıtıyor oyunun b**u çıkıyor, herkes klavye artisti olmuş etrafta dolanıyor.
Bu durumları gördükten sonra 2 skypendende sana ulaşıyorum yetkilerimi ne zaman alıcağım diyorum cevap gelmiyor.
Daha ne yapmamı bekliyorsun benden ?
{••°±°••}
Yazıyorum cevap yok bir de vipler viplik alırken küfür yetkisi felandamı alıyo ?2 skypemi ? skypem : mctrdestek
hayır da mctrdestek eklediğine emin misin ?Yazıyorum cevap yok bir de vipler viplik alırken küfür yetkisi felandamı alıyo ?
{••°±°••}
evet βΦמΐмą× ismimhayır da mctrdestek eklediğine emin misin ?
gelmedi dostum emin misin ?evet βΦמΐмą× ismim