MCTR / VIP Çekilişi / FactionPVP / Boss / Repair / Görev / HG-KitPvP / (Play.McTurkiyeCraft.Com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir işe yaradığı yok elalem uçuyor
tamam NCP koyarım o zaman 2 si beraber olur.[DOUBLEPOST=1404158725,1404071377][/DOUBLEPOST]up ?[DOUBLEPOST=1404208779][/DOUBLEPOST]NCP Plugini koydum artık uçamazlar hahaha D:[DOUBLEPOST=1404213367][/DOUBLEPOST]vip çekilişi var gerekli bilgiler mctrcraft.com

SectionFire

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Serveriniz güzel emek verilerek yapılmış girip inceledim adminler ilgili hoşuma gitti. başarılar fakat bir konuda eleştiride bulunmak istiyorum
Yorumlarda hep başka serverlarla kıyaslama yapmışsınız bu hoşuma gitmedi.

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serveriniz güzel emek verilerek yapılmış girip inceledim adminler ilgili hoşuma gitti. başarılar fakat bir konuda eleştiride bulunmak istiyorum
Yorumlarda hep başka serverlarla kıyaslama yapmışsınız bu hoşuma gitmedi.
biz yeni açtık serveri 2 hafta oldu onlara bakıyoruzda burdan kalitelimizi anlıyoruz yani ama kaldırırım yorumları tamam.

SectionFire

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yok yani onun harici sıkıntı yok serveriniz hoşuma gitti. Serverim olmasaydı player olarak gelir oynardım :).. Ki bazen server sahipleri kendi serverini yonetmekten bıkar ve başka swlarda player olarak takılır :)

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yok yani onun harici sıkıntı yok serveriniz hoşuma gitti. Serverim olmasaydı player olarak gelir oynardım :).. Ki bazen server sahipleri kendi serverini yonetmekten bıkar ve başka swlarda player olarak takılır :)
:) ben takılmam öyle çünkü yapıcak çok iş var daha yeni minigamesler yeni mapler yeni lobiler yeni sunucular kimsenin yapamadığı birçok şeyi yapmaya çalışacağız.[DOUBLEPOST=1404297738,1404215733][/DOUBLEPOST]up ?[DOUBLEPOST=1404344741][/DOUBLEPOST]Edit : Özür Dilerim Benim Hatam Saatler Karışmış :D[DOUBLEPOST=1404425776][/DOUBLEPOST]güncel 1 saaten bir şey olmaz takmassınız inş. :D

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
kod_adı sw ye giriyorum ben bu serverin moderatörüyüm küfür etmeyin diyorum normal playerler bişe diyemiyo vipler gelip bana sövüyo.
Bitane rehber var oyuncu sandım ilk başta adamı.
Herkes ana avrat sövüyor, ismi rehber diye geçen şahıs yetkilerini eğlence için kullanıyor, vipler playerlere küfür ediyor playerlerde bir şey diyemiyor vip diye...
Servere girdiğimde server içler acısıydı.SonOyuncudan farkı kalmamış(SonOyuncunun tüm serverlerindeki edilen küfürleri biliyorsundur) vipler herkese item dağıtıyor oyunun b**u çıkıyor, herkes klavye artisti olmuş etrafta dolanıyor.
Bu durumları gördükten sonra 2 skypendende sana ulaşıyorum yetkilerimi ne zaman alıcağım diyorum cevap gelmiyor.
Daha ne yapmamı bekliyorsun benden ?

{••°±°••}

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
kod_adı sw ye giriyorum ben bu serverin moderatörüyüm küfür etmeyin diyorum normal playerler bişe diyemiyo vipler gelip bana sövüyo.
Bitane rehber var oyuncu sandım ilk başta adamı.
Herkes ana avrat sövüyor, ismi rehber diye geçen şahıs yetkilerini eğlence için kullanıyor, vipler playerlere küfür ediyor playerlerde bir şey diyemiyor vip diye...
Servere girdiğimde server içler acısıydı.SonOyuncudan farkı kalmamış(SonOyuncunun tüm serverlerindeki edilen küfürleri biliyorsundur) vipler herkese item dağıtıyor oyunun b**u çıkıyor, herkes klavye artisti olmuş etrafta dolanıyor.
Bu durumları gördükten sonra 2 skypendende sana ulaşıyorum yetkilerimi ne zaman alıcağım diyorum cevap gelmiyor.
Daha ne yapmamı bekliyorsun benden ?

{••°±°••}
2 skypemi ? skypem : mctrdestek

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Keşke multiverse değil de bungeecord kursaydınız bu yüzden baya kit sorunu var olmadı serverlerde deri set taş kılıç (başlangıç kiti) geliyor ama sunucu çok güzel bayılıyorum ben creativesine ve saklambacı ikisi favori oyunum[DOUBLEPOST=1404465189,1404465089][/DOUBLEPOST]Ekleme: Eğer lapis olmasaydı factions bölümünde de oynardım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...