Bölüm 1 Gidebildiğin Kadar

Devamı gelsinmi ?

• Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .

sisiante02

Marangoz
En iyi cevaplar
0
yeni bölümü en yakın zamanda yazacağım büyük ihtimalle yarın paylaşırım o zaman a kadar iyi ya da kötü yorumlarınızı bekliyorum

sir_Galahad

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
BU GÜN BU SANİYE İSTİYORUM :D OKUMADAN DURAMADIM SONU NE OLUCAK ACABA :D RESİM OP XD ha birde takım olalımmı skypeli yazar team afalfjjglrsgjelfjaJGSWŞGJLFJjglsj :D[DOUBLEPOST=1404089442,1404088797][/DOUBLEPOST]Cevabını Vermedin Team Olcakmısın

sir_Galahad

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
YENİ BÖLÜM İSTERİZ BU GÜN BU SALİSE İÇİNDE YAAA NOLDUĞUNU ÇOK MERAK EDİYORUM 2 BÖLÜM AYNI ANDA AT XD[DOUBLEPOST=1404142081,1404139811][/DOUBLEPOST]Romantizm Ekle Candır <3

sisiante02

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bölüm 6
Gözlerimi ovdum ama karşımdaki kişi bendim normalde bunun olması mümkün ama bu ben benden daha büyüktü zaman yolculuğundan nefret etmeye başlamıştım.
Lotus : [Yüzündeki yaralar yani yüzümdeki yaralar acaba nasıl oldu ?] Merhaba ?
Gelecekteki Lotus : (sırıtarak) Yaraların nasıl olduğunu tecrübe etmen lazım.
Lotus : [Bide aklımı okuyor nasıl güçler edindim lan ben.] eeeee.. ne için bu zamana geldin ?
Gelecekteki Lotus : Öncelikle aklını okumuyorum ben sonuçta sendim. Senken düşündüklerimi üç aşağı beş yukarı hatırlayabiliyorum bir ikincisi ise benden güç kopyalamaya bile çalışma.
Lotus : [İyi mi ya ukalanın birisine dönüşmüşüz işe bak.. dur bir dakika bunları da mı--]
Gelecekteki Lotus : .. Hatırlıyor . Evet hatırlıyorum lakin senden ayrı bir isteğim var bundan tam 14 yıl sonra kısacası çekilmeden sonra büyü gücünü toplayıp tam yedi yıl sonrasına git tam bulunduğun yerde ben olacağım beni tutup direk yedi yıl öncesine geri getirmen lazım soru sorma. Çekilmenin ne zaman olduğunu bittiği anda anlayacaksın zaten tutuşmayan şeyler var biliyorum ama çekilme bitince tüm taşlar yerine oturacak bu iyiliğiniz için sen ve senin Rin'in için tamam mı ?
Lotus : Aklımı oku . [Anlamadığım tek şey ardı ardına nasıl iki kere zamanda yolculuk yapacağım]
Gelecekteki Lotus : İyi ben şimdi gidiyorum bu arada dediğim gibi çekilmeden sonra anlayacaksın eski ben.
Bir anlık ona dokunup güçleri almaya çalıştım ama kalkan gibi bir şey le geri teptim. Bu güçleri sabırsızlıkla bekliyorum yaralar hariç sol gözüm baştan aşa çizilmiş ve daha da korkutucu görünüyor.
Gelecekteki Lotus : Ama Rin yinede beni seviyor.
Lotus : Bu akıl okuma olayı umarım bir güçtür kendime pek güvenemedim ama..
Bunu dediğimde bana sırıtarak kendi zamanına döndü ne bela ama bir sürü iş açtım başıma ama o olacağım zamanıda beklemiyor değilim Rin'imi geri alacağım galiba ama gevşemenin zamanı değil bunu da biliyorum ve umarım bende onun gibi olup geçmişe gidip bu zaman ki halimle uğraşabilirim (güler). Derken bir abi yanıma geldi lonca armama şöyle bir baktı ve tırsmaya başladım çünkü bu abi benim küçüklü halimdi şuradan bastonlu yaşlı bir ben çıkarsa eğer bayılacağım.
Küçük Lotus : Hey ürkütücü gözü olan abi.
Lotus : [Dur bir dakika bunu hatırlıyorum tanrım çok iyi bir espri anlayışın var ve dileğimi erkenden gerçekleştirdiğin için sana minnettarım.] Bak evlat sizin lonca dayım ama şu an da gelemem. Beni gördüğünü unut [unutmadı.]. Neyse gözüme de ne olduğunu asla anlatmayacağım.
Küçük Lotus : Çok korkunçsun abi aklımı okuyorsun şu an. [acaba gücünü mü alsam]
Lotus : Eğer güçlerimi alırsan bana dokunan elini kırarım küçük Lotus.
Küçük Lotus korkarak kaçarken : Adımı da biliyor ! Allah'ın cezası abi ! Gücümü de biliyor ! Kesinlikle gücünü çalacağım göreceksin !
Lotus (kahkahalarla gülerken) : Kolay gelsin evlat ! Neyse bu günlük bu kadar eğlence yeter kendi zamanıma dönmem lazım.
Kendi zamanıma döndüğüm de direk eve gittim ve uyudum. Sabah kalktığım da gülmeden edemedim ayağa kalktım kıyafetlerimi giyerken Natsu'nun penceremde belirdiğini gördüm.
Natsu : Hadi göreve gidiyoruz uykucu.
Lotus : Biliyorsun değil mi bu bir suç ?
Natsu : Biliyorsun değil mi eğer ki çabucak dışarıya çıkmazsan seni ebedi uykuya yatıracağım.
Lotus : İyi iyi..
Natsu ve ben yola çıkarken Gray'i de aldık onlara olanları anlattım ve tepkileri..
Natsu ve Gray aynı anda : Küçük bizler nasıldı ?

devamını çok iyi getireceğim işin içine zamanda yolcululuk eklediğim için her bölümü inceden inceye düşünüyorum o yüzden detaylara dikkat ediyorum yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen.

sir_Galahad

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
DAHA FAZLA XD[DOUBLEPOST=1404163650,1404163201][/DOUBLEPOST]Bukadar okuduğum bir şeyi az koyunca kalbimi kırıyorsun :(

sisiante02

Marangoz
En iyi cevaplar
0
DAHA FAZLA XD[DOUBLEPOST=1404163650,1404163201][/DOUBLEPOST]Bukadar okuduğum bir şeyi az koyunca kalbimi kırıyorsun :(
zamanda yolculuk işi olmasa 3 bölüm rahat yazardım ama çok uzun tutmıyıcam bu olayı 5 bölüm kadar sonrasına bakarız artık :D aslında burdan görenlere gelsin ben bu hikayeyi rüyamda canlı canlı yaşadım kısaca rüyamı yazıyorum sizlere :D

sir_Galahad

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
BİTİCEKMİ (KALP KRİZİ GEÇİRİR)[DOUBLEPOST=1404166114,1404164649][/DOUBLEPOST]Aynı Yazı takımındayız beni kırma 100 bölüm yap :)

sir_Galahad

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben İzlemeye başlicam zaten arkadaşlarımıda bu konuya yönlendrip izletirim[DOUBLEPOST=1404168316,1404168275][/DOUBLEPOST]Lütfen Saat 3 E Kadar Yazabildiğin Kadar Bölüm yaz XD[DOUBLEPOST=1404172019][/DOUBLEPOST]Yazmayı Unutmadın Değilmi :)[DOUBLEPOST=1404172212][/DOUBLEPOST]Ama Sarması Normalde İyide Benim İçin Kötü Arkadaşlarım Hep Beni Oyuna Çağırır Gelmezsem Üzülürler Ben Bikeresinde Pikachu Adlı Çizgi Filmin Tamamını İzledim(500 - 1000 bölüm) Arkadaşlarım Beni 1 Hafta Boyunca Çağırdılar Gelemem Diyince Hepsi :( Yapıyordu Çağrı Yaptım Arkadaş İlişkilerimiz Baya Bir Düştü Çok Aşırıya Kaçmadan İzlemeye Çalışıcağım[DOUBLEPOST=1404173252][/DOUBLEPOST]Saat 3 Ü Geçti Kırdın Kalbimi :(

sisiante02

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bölüm 7
Lotus : Hey ! Natsu !
Natsu : Ne var !
Lotus : Görev neydi ?
Gray : Geri zekalı herifler ! Bu arada cidden görev ne ?
Natsu : Üç büyük dağın yakınlarında ki bir köyden şifacı bir büyücü kaçırılmış onu geri köyüne götürmeliyiz.
Lotus : Dur bir dakika ben onu tanıyorum [Bu Petra].
Gray : İyi o zaman kavuşmuş olursunuz.
Natsu (Gray'e geçirir) : Aptal ! Lotus nişanlı zaten.
Lotus : Boş ver zaten Juvia ile adam gibi konuşamayan Gray diyor bunu bana.
Gray : Kavga mı istiyorsunuz lan siz ?
Lotus : Hadi konuşmayın da yürüyün uyuşuklar.
Öncelikle kimin kaçırdığını öğrenmek için köye gittik ihtiyarla tekrar karşılaşmam iyi oldu onun büyüsünü de kopyaladım ilizyon büyüsü iş yapar. İhtiyarın dediğine göre Petra yı karanlık loncalardan birisi kaçırmış dağın diğer tarafında ki bir sığınakta kalıyorlarmış.
Lotus : Natsu üzgünüm ama yapmak zorundasın.
Natsu : Kesinlikle olmaz.
Gray : Mızmızlık etme embesil herif !
Natsu : Benden o at arabasına binmemi sakın beklemeyin.
Happy bir anda natsunun çantasından fırladı : Hadi ama Natsu.
Natsu : Happy ! sana evde kal demedim mi ? Hasta olduğunda dinlenmen lazım !
Happy : Ama ortağımı yalnız bırakamam.
Lotus : İş işten geçti artık Happy de geliyor.
Happy : En iyisisin Lotus.
Gray ile birlikte Natsuyu zar zor at arabasına bindirdik yoksa üç saatlik yolu üç gün yürüyücektik.
Natsuyu araçlar tuttuğu için bütün yol boyunca kucağımda yattı gerzek herif ! Araç bizi götürebildiği kadar götürdükten sonra kalan yolu yürüyerek ilerledik Petra yı kaçıranları aramaya çalışırken bir kamp alanı gördük adamların konuşmalarını dinliyorduk ve Petra yı nereye götüreceklerinden bahsetmeye başladıkları gibi aralarına Natsuyla birlikte çullandık kendini nasıl tuttu hala şaşırıyorum gerçi .. adamları iki üç vuruşta hallettikten sonra üç tane kapşonlu herif belirdi birisi direk Grayi başka bir tarafa çekti diğerine ise Natsu daldı , Happy de onla gitti ama onlarda başka yöne gittiler. Ben ise burada ki herifi halledeceğim.
Kapşonlu : Lotus ! Karşılaşmayalı çok uzun zaman oldu !
Lotus : Dur bir dakika bu ses ! Aru sen misin seni pezevenk !
Aru kapşonunu çıkardı : Tebrik ederim beni hala hatırlıyorsun hey Lotus sana bir şey sorucam !
Lotus : Ne soracaksın pislik herif ?
Aru : Ölümsüzlüğün sırrı ne sence ?
Lotus : Tabi ki de ölmemek pislik herif !
Aru : Hiç değişmemişsin Lotus ! Sana yeni kopyaladığım güçlerimi göstermek için sabırsızlanıyorum
Lotus : Tutma kendini [Nedeni bilmediğim bir şekilde keşişlerin yaptığı bir büyü yüzünden birbirimizin güçlerini çalamıyoruz ama bu pisliğe karşı kaybedecek birisi değilim].

Aru nun kim olduğunu bir sonraki bölümde açıklıyacağım iyi okumalar lütfen yorumlarınızı bekliyorum . bişi yazın :( neyse iyi okumalar :D

sisiante02

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bölüm 8
Aru. Kardeş olarak büyütüldük ama Aru'nun güç açlığı yüzünden keşişler öldü . Bu yüzden Aru dan kurtulmam lazım kardeşimi öldürmem lazım ama işin kötü tarafı Natsu ile Gray'in kovaladığı elemanlar da geldi.
Lotus : Aru ne yaptın sen Natsu ile Gray bu iki hödüğe yenilecek kadar güçsüz değil.
Aru : İlizyonlarıyla oynuyorlar şu an.
Lotus : Amacın ne Aru !
Aru : Loncanın sırrını bulacağım Lotus seni ve o kıymetli arkadaşlarını öldüreceğim ! Cleev büyü gücünü servest bırak ve Lotusu öldür !
O an o kadar çok sinirlendim ki Laxus un gücünü açtım vücudumun her yerinden yıldırımlar çıkıyor bir anda o adamın yanına fırladım.
Lotus : Bu Gray'i kandırdığınız için ! (Tek vuruşta bayılır)
diğer eleman üstüme atladı tek bir çizik bile almadan ondan da kurtuldum.
Lotus : Bu Natsu yu kızdırdığınız için !
Diğeri elindeki kırbaç gibi şeyle bileğimden yakaladı ve bileğimi yakmaya başladı o an da ejderha nefesini kullandım.
Lotus : Bu beni öldürmeye çalıştığınız için !
Arkamda bir tane daha eleman belirdi kafasına direk bir yıldırım indirdim.
Lotus : Sen !.. Kimsin bilmiyorum ama sende geber !..
ardından Aru ya döndüm .
Lotus : Pislik herif loncadaki herkes benim ailem. Aileme dokunanları asla affetmem !
Aru : Biz kardeş ! Kendi kardeşine mi vuracaksın ? Lotus !
Louts : (Aru'nun yanına atılarak) Aileme dokunanları geberteceğim !
Aru ya attığım yumruktan sonra baygın kaldı tam o sırada ortadan kayboldu büyük ihtimalle birisi onu yanına ışınladı.
Natsu ile Gray de ardından geldiler.
Natsu : Adam bir anda yok oldu Lotus !
Happy : Evet aynen öyle adam yok oldu !
Gray : Yanılıyorsun aptal ! O adamlar ilizyondu gerçek olanlarını Lotus halletmiş !
Natsu : Hey Lotus ! Tüm eğlenceyi kendine mi sakladın ?!
Lotus : Fazla gaza geldim kusura bakmayın . Neyse ne şu heriflerden birini öttürelim.
Natus adamlardan birinin boynuna yapıştı adamı salladı adam tam uyanacak iken diğer tüm elemanlarla birlikte ışınlandılar.
Natsu : Ne oluyor lan !
Lotus : Biri bu herifleri ışınladı !
Gray : Natsu ! Görev şu an daha önemli kızın kokusunu alabiliyor musun ?
Lotus : Şifalı bitkiler gibi kokuyor .
Happy : Miyavvv ! Sen nereden biliyorsun Lotus ?
Lotus : Kedi !!!! Çünkü onu tanıyorum !
Natsu : Beni izleyin !
Natsu yu izlemeye başladık bir mağaranın köşesinde Petra'yı bulduk. Baygındı onu hemen köye götürdük . Yaşlı adam bizlere teşekkür etti ödülümüzü de aldık ama yaşlı adam bana çok daha önemli bir şey söyledi .
Yaşlı adam : Evlat doğu bölgesinde boyutsal büyü yapabilen bir büyücü varmış sen güçleri kopyalaya biliyorsun her halde arkadaşların bana tüm hikayeni anlattı haberin olsun diye söylüyorum dikkat et gideceksen de.
Lotus : Teşekkür ederim Yaşlı adam.
Şimdiki amacım sadece Rin'i bulmaktı. Bizimkilerle birlikte bu konuyu iyice konuştuk onlarda bana destek oldu. Eve dönüp hazırlıklarımı yaptıktan sonra Rin'i bulmaya gideceğim . Kesinlikle bunun uğruna gidebildiğim kadar gideceğim !