Leptop alıcam içeri

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende lenovo z510 i5 var. FarCry 3 full settings, BattleField full settings, Minecraft full settings 400 fps alıyorum.
Haklısın bende de z710 bu pclerde solidworks calısıyor bu pcler cok ıyı kaldırıyor hıc kasma yok soyle bırsey var bu programı kaldıran bılgısayarlar gunumuz oyunları rahatca kaldırır yanı oyun oynamak ısteyen bu pclerle guzel fps alırlar :D

V

VerectusGC

Ziyaretçi
* LenovoZ510 Aradığından En Güzelidir. Otomatik Soğutuyor , Fan Temizleme Aygıtları Var , Oyunlarda En Rahat Şekilde Oynaman İçin Tasarlanmış !
Benimki 2900TL Civarı İdi Vatandan Almıştım
- İntelCore İ7 3.2GHZ İşlemcisi Var
- Nvidia Geforce 740M 64 Bit Ekran Kartı Var 2GB Bellek
- 8GB Ram Var Ve 1TB De HDD. Açılma Süresi 2 Saniye Gibi Bişe :D Ancak Bu Kullandığın Zaman Örnek 1 Ay Kullandın Bu Süre Artar.
Ama Son Sözüm Şu Ki , Lenovo Al Rahatına Bak...

@DenizDemirhan ' ın Dediği Gibi Minecraftta 400 - 500 FPS Civarı Akış Hızı Var :D

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haklısın bende de z710 bu pclerde solidworks calısıyor bu pcler cok ıyı kaldırıyor hıc kasma yok soyle bırsey var bu programı kaldıran bılgısayarlar gunumuz oyunları rahatca kaldırır yanı oyun oynamak ısteyen bu pclerle guzel fps alırlar :D
Ya ekran kartı gtx değil GT fakat çok iyi performans sergiliyor öyleyse alırım

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
* LenovoZ510 Aradığından En Güzelidir. Otomatik Soğutuyor , Fan Temizleme Aygıtları Var , Oyunlarda En Rahat Şekilde Oynaman İçin Tasarlanmış !
Benimki 2900TL Civarı İdi Vatandan Almıştım
- İntelCore İ7 3.2GHZ İşlemcisi Var
- Nvidia Geforce 740M 64 Bit Ekran Kartı Var 2GB Bellek
- 8GB Ram Var Ve 1TB De HDD. Açılma Süresi 2 Saniye Gibi Bişe :D Ancak Bu Kullandığın Zaman Örnek 1 Ay Kullandın Bu Süre Artar.
Ama Son Sözüm Şu Ki , Lenovo Al Rahatına Bak...

@DenizDemirhan ' ın Dediği Gibi Minecraftta 400 - 500 FPS Civarı Akış Hızı Var :D
Ya ben alıcam ama bi 6 sene kullanıcam o sure boyunca yeni çıkan oyunlarında kaldıran bir şey istiyorum

Jonom

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeş ben bi laptop aldım 2000 tlye aslında 1800tlydi kısacası kredi kartından kaynaklı boşver neyse orayı
aldığım laptop i7 intel core 2.4 ghz ve ekran kartı 2gb amd radeon hd 8750 (32 bit) ama bu ekran kartı ile ass creed 3te en düşükte kasmadan oynayabiliyorm :D
lenovo g510 laptopumun adı :D

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş ben bi laptop aldım 2000 tlye aslında 1800tlydi kısacası kredi kartından kaynaklı boşver neyse orayı
aldığım laptop i7 intel core 2.4 ghz ve ekran kartı 2gb amd radeon hd 8750 (32 bit) ama bu ekran kartı ile ass creed 3te en düşükte kasmadan oynayabiliyorm :D
lenovo g510 laptopumun adı :D
En düşükte bare normal diyeydin bro :D

Jonom

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ekran kartı 32 bit ne yapayım
tabi düşükte kasmadan derken
ayar yapıpta oynuyorum
yoksa kasıyor amd catalystde güç ayarları yapıyorum

UnioDex

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

6 sene kullanılmaz ama oyunların anasını ağlatır... 3000 TL nin altında oyun bilgisayarı rahat bulunur.

Oyun bilgisayari kavramiyla oyun oynanan bilgisayar kavrami farkli. Oyun bilgisayarlari 5000 tl den baslar. 3000 tl alti olupta bir cok oyun oynatacak bilgisayarda var ama adi oyun bilgisayari degil multimedia pc.

UnioDex

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
laptoplardan bahsediyorum. Ayrica adam 6 yil boyunca cikan her oyunu oynamak istiyorum diyo. MSI'ın 5000 tl ve uzeri oyun laptoplari kurtarir anca

ClaudiusGlaber

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun bilgisayari kavramiyla oyun oynanan bilgisayar kavrami farkli. Oyun bilgisayarlari 5000 tl den baslar. 3000 tl alti olupta bir cok oyun oynatacak bilgisayarda var ama adi oyun bilgisayari degil multimedia pc.

Monster ( Fokus Bilgisayar ) toplama oyun dizüstü leri üretir... Elimde monsterın 4000 tl lik bir notebooku var ve msi ın 5090 tl lik bilgisayarlarıyla hemen hemen aynı özellikte. Ne kadar sağlam olursa olsun 6 sene dayanan bir notebook olacağını düşünmüyorum zira firmaların verdiği garanti süresi sadece 2 yıl. İlla ki 6 yıl idare etsin beni diyorsan bazı modellerde Monsterların ekran kartı değişebiliyor diye biliyorum para biriktirir yeni ekran kartı alırsın. tabii ki de oyun oynamak için bir masaüstü almak daha az maliyet ve daha fazla performans sağlar ancak çok seyehat ediyorsan laptop almak kaçınılmazdır...