Rengar'mı Kha'zix mi

ProJocuk77

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler lol oynuyacağım ve hangi champi almalıyım diye düşünüyorum sizce hangisi

@Mr1KinG senden yardım bekliyorum

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ben Rengar al diyorum aslında Kha Zix de iyi fakat onda mana sorunu var ama rengarda mana sorunu yok istediğin kadar skillde kullanabilirsin :)

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben Rengar al diyorum aslında Kha Zix de iyi fakat onda mana sorunu var ama rengarda mana sorunu yok istediğin kadar skillde kullanabilirsin :)
Ben bu görüşe katılmıyorum dediğin gibi olsaydı rengardaki vahşeti kullanmassın ve cabucak ölürsün Senin rengarmı khazixmi fikri söyledir:
Herkes kha alıyor fakat Kha nın en hard counteri Rengardır bunu aklında tut rengar al bence fakat oynamana bağlı master gibi oynarsan heroyu maçın feederi olursun taktiksel düşünüp tek başına avlayacaksın eğer zor oynayabiiliyorsan rengar daha kolay bir şey istiyosan khayı seç
Bu arada ileri seviyelerde khazixe mana sorunu olmuyor (illa kha ile rengar bakmıyorsan zed olabilir mesela çok agresif bir assasin olarak gecer kasıldığında sorun yaratır adc düşmanı bir karakter)

Son düzenleme:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ben bu görüşe katılmıyorum dediğin gibi olsaydı rengardaki vahşeti kullanmassın ve cabucak ölürsün Senin rengarmı khazixmi fikri söyledir:
Herkes kha alıyor fakat Kha nın en hard counteri Rengardır bunu aklında tut rengar al bence fakat oynamana bağlı master gibi oynarsan heroyu maçın feederi olursun taktiksel düşünüp tek başına avlayacaksın eğer zor oynayabiiliyorsan rengar daha kolay bir şey istiyosan khayı seç
Bu arada ileri seviyelerde khazixe mana sorunu olmuyor (illa kha ile rengar bakmıyorsan zed olabilir mesela çok agresif bir assasin olarak gecer kasıldığında sorun yaratır adc düşmanı bir karakter)
Zed vs Lucian manyak eğlenceli oluyor :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
hic denemedim fakat zed oynarken karşıda katarina varsa rahatasındır kata ultisini atana kadar ulti atmazsan hasarı en aza düşürsün(darius ve zed benim mainimdir)
Ben Lucian la zede karşı çoğu kez oynadım ve hepside uğursuz koruluktu ve en zevkli yanı ise zedi peşlemek :D
Heleki ikimizinde bir vuruşluk canı kaldığında harika oluyor.Zed tam q sunu atarken ben Lucianla e sikilimi kullanıp içinden geçiyorum ve pasifimle alıyorum :lol:
Adam deliriyor :D

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben şahsen Zed ve
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
kullanıyorum Mid ve Solo da ancak lanem Jungle oldugu için genelde Vi ve Lee kullanıyorum arada Kha.Şahsen Kha'yı arkadaş oynadıgında hayretler içinde kalmıştım ve almıştım.Güzel karakter ama Rengar da iyi seçim senin bana göre.Hangisi seni yansıtıyorsa onu al :)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Kha Zix ve Rengar bir birlerine benziyorlar aslında mesela Rengarın pasifi Kha Zixin E deki skiliyle aynı.
Ama bana göre manasız karakterler iyidir.