ProJocuk77
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ne işin var burada kaybol! s4 cü seniKonu başlığını görünce ben: 0_0
Bi' şey anlamam da sen kiminle konuşuyosun lan merak ettimNe işin var burada kaybol! s4 cü senine anlarsın lol dan
![]()
Hiç kimseyle daha yeni girdim foruma lol atıyodumBi' şey anlamam da sen kiminle konuşuyosun lan merak ettim![]()
Az önce konuşmakla meşgul diyordu lan!Hiç kimseyle daha yeni girdim foruma lol atıyodum![]()
Ben bu görüşe katılmıyorum dediğin gibi olsaydı rengardaki vahşeti kullanmassın ve cabucak ölürsün Senin rengarmı khazixmi fikri söyledir:Ben Rengar al diyorum aslında Kha Zix de iyi fakat onda mana sorunu var ama rengarda mana sorunu yok istediğin kadar skillde kullanabilirsin![]()
Zed vs Lucian manyak eğlenceli oluyorBen bu görüşe katılmıyorum dediğin gibi olsaydı rengardaki vahşeti kullanmassın ve cabucak ölürsün Senin rengarmı khazixmi fikri söyledir:
Herkes kha alıyor fakat Kha nın en hard counteri Rengardır bunu aklında tut rengar al bence fakat oynamana bağlı master gibi oynarsan heroyu maçın feederi olursun taktiksel düşünüp tek başına avlayacaksın eğer zor oynayabiiliyorsan rengar daha kolay bir şey istiyosan khayı seç
Bu arada ileri seviyelerde khazixe mana sorunu olmuyor (illa kha ile rengar bakmıyorsan zed olabilir mesela çok agresif bir assasin olarak gecer kasıldığında sorun yaratır adc düşmanı bir karakter)
hic denemedim fakat zed oynarken karşıda katarina varsa rahatasındır kata ultisini atana kadar ulti atmazsan hasarı en aza düşürsün(darius ve zed benim mainimdir)Zed vs Lucian manyak eğlenceli oluyor![]()
Ben Lucian la zede karşı çoğu kez oynadım ve hepside uğursuz koruluktu ve en zevkli yanı ise zedi peşlemekhic denemedim fakat zed oynarken karşıda katarina varsa rahatasındır kata ultisini atana kadar ulti atmazsan hasarı en aza düşürsün(darius ve zed benim mainimdir)
O zaman neden konuya geldinki ?Abiii ben bi' şey anlamadım ben terk ediyorum konuyu![]()