Böyle bi plugini ihtiyacım var!

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar text yaratma plugini varmı yani yeni yazı yeri oluşturmak istiyorum mesela /help yazınca çıkan gibi fakat komutunu benim berileye bilecegim bi plugin varmı lütfen acil

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
/help komutunu berirlemek için Essentialsa gir
Help not defterine istediğini yaz.

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
mycommand var dev.bukkit.org/server-mods/mycommand (biraz araştır öğrenirsin)

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mycommandı demiyorum yeni oluşturmak diyorum my command olanın komutunu değiştiriyor ben yeni istiyorum
yok kardeşim sen mycommandı yanlış tanıyorsun. aslında mycommand ile sizin şu /warp yazınca chest çıkıp itemlere tıklayınca yazılan warpa gitmeyi dahi yaparsın istersen skype ekle sana yeni komut yapmayı ve RUN_COMMAND ile RUN_CONSOLE type lerini göstereyim. (skype adresim serdar.c.35)

TheRegardianGM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yok kardeşim sen mycommandı yanlış tanıyorsun. aslında mycommand ile sizin şu /warp yazınca chest çıkıp itemlere tıklayınca yazılan warpa gitmeyi dahi yaparsın istersen skype ekle sana yeni komut yapmayı ve RUN_COMMAND ile RUN_CONSOLE type lerini göstereyim. (skype adresim serdar.c.35)
o cc cn ve cw ile oluo

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skype sen ulaşımısin ümit ben

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skype eklersen skript ile sana yapabilirim ve öğretebilirim