Leolutanis
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar text yaratma plugini varmı yani yeni yazı yeri oluşturmak istiyorum mesela /help yazınca çıkan gibi fakat komutunu benim berileye bilecegim bi plugin varmı lütfen acil
Mycommandı demiyorum yeni oluşturmak diyorum my command olanın komutunu değiştiriyor ben yeni istiyorummycommand var dev.bukkit.org/server-mods/mycommand (biraz araştır öğrenirsin)
yok kardeşim sen mycommandı yanlış tanıyorsun. aslında mycommand ile sizin şu /warp yazınca chest çıkıp itemlere tıklayınca yazılan warpa gitmeyi dahi yaparsın istersen skype ekle sana yeni komut yapmayı ve RUN_COMMAND ile RUN_CONSOLE type lerini göstereyim. (skype adresim serdar.c.35)Mycommandı demiyorum yeni oluşturmak diyorum my command olanın komutunu değiştiriyor ben yeni istiyorum
o cc cn ve cw ile oluoyok kardeşim sen mycommandı yanlış tanıyorsun. aslında mycommand ile sizin şu /warp yazınca chest çıkıp itemlere tıklayınca yazılan warpa gitmeyi dahi yaparsın istersen skype ekle sana yeni komut yapmayı ve RUN_COMMAND ile RUN_CONSOLE type lerini göstereyim. (skype adresim serdar.c.35)
Skype sen ulaşımısin ümit benyok kardeşim sen mycommandı yanlış tanıyorsun. aslında mycommand ile sizin şu /warp yazınca chest çıkıp itemlere tıklayınca yazılan warpa gitmeyi dahi yaparsın istersen skype ekle sana yeni komut yapmayı ve RUN_COMMAND ile RUN_CONSOLE type lerini göstereyim. (skype adresim serdar.c.35)