Minecraft Bitmeyen Hikaye

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonra Recep İvedik onu göbeğiyle uçurur ve Steve bir elmas cevherinin üzerine düşer, tüm cevherler yok olur.

yuesef

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sonra karlı biyomdaki ağaçlardan kendine ağam şaham bi ev yapar.Ve bütün yaşadıklarını bir kitap halinde yazar ve onu satar.Zengin olur...

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Sonra karlı biyomdaki ağaçlardan kendine ağam şaham bi ev yapar.Ve bütün yaşadıklarını bir kitap halinde yazar ve onu satar.Zengin olur...
O ahım şahım bir kere. Daha sonra Minecraft'tan sıkılır yemek yer tekrar Minecraft'a girer. Bir madene iner ve lava düşer ölmek üzeredir çıktığında yarım kalbi kalmıştır yanması durmuştur ve etrafını 978994 adet zombi ve 987956 adet iskelet sarmıştır. Bilgisayarı kasıyordur.

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
O ahım şahım bir kere. Daha sonra Minecraft'tan sıkılır yemek yer tekrar Minecraft'a girer. Bir madene iner ve lava düşer ölmek üzeredir çıktığında yarım kalbi kalmıştır yanması durmuştur ve etrafını 978994 adet zombi ve 987956 adet iskelet sarmıştır. Bilgisayarı kasıyordur.
Hack acar kurtulur zombileri oldurur kacar :D

iPhone 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yuesef

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sonra birden sol altta opped:steve yazmıştır ve anlamını biliyordur hemen Gamemode 1 e geçip yeryüzüne çıkmıştır.fakat sonra bi düşünmüşdür bana kim verdi op u?
neden?

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonra birden sol altta opped:steve yazmıştır ve anlamını biliyordur hemen Gamemode 1 e geçip yeryüzüne çıkmıştır.fakat sonra bi düşünmüşdür bana kim verdi op u?
neden?
Sonra opu alinir ve gamemode 0 olur yere yapisir olur ve ekrana kafa atar ''Kirildi Lan'' der :D

iPhone 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
neden?
Singleplayer'da op . yok. Az öncekinden devam ediyorum. Odun keserken Herobrine gelmiştir.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonra Türk Süpermen gelir onu extreme hills'e atar :) sonra da gökten örs yağmaya başlar :)