- En iyi cevaplar
- 0
Bug olur ve yeniden gelir 
Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.
Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.
aynen batırmayınama steve bir kodlama ile oyunu değiştirmişti hiç kimsede kontrol edemiyordu ve öğrenemiyordu (hikayeyi batırmaya çalışmayın lütfen ya)
Steve kalkar ve totosunnun agrisiyla kivranir hemen karli bir biome gider ve totosuna kar koyarSonra Recep İvedik onu göbeğiyle uçurur ve Steve bir elmas cevherinin üzerine düşer, tüm cevherler yok olur.
O ahım şahım bir kere. Daha sonra Minecraft'tan sıkılır yemek yer tekrar Minecraft'a girer. Bir madene iner ve lava düşer ölmek üzeredir çıktığında yarım kalbi kalmıştır yanması durmuştur ve etrafını 978994 adet zombi ve 987956 adet iskelet sarmıştır. Bilgisayarı kasıyordur.Sonra karlı biyomdaki ağaçlardan kendine ağam şaham bi ev yapar.Ve bütün yaşadıklarını bir kitap halinde yazar ve onu satar.Zengin olur...
Hack acar kurtulur zombileri oldurur kacarO ahım şahım bir kere. Daha sonra Minecraft'tan sıkılır yemek yer tekrar Minecraft'a girer. Bir madene iner ve lava düşer ölmek üzeredir çıktığında yarım kalbi kalmıştır yanması durmuştur ve etrafını 978994 adet zombi ve 987956 adet iskelet sarmıştır. Bilgisayarı kasıyordur.
İskeletleri öldürmediği için iskeletler onu tekrar bulur ve öldürür. Sonra yeni bir map açar.Hack acar kurtulur zombileri oldurur kacar
iPhone 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardesi olan herobrine sahtekarlik yapip zorlayici mod yapmistirİskeletleri öldürmediği için iskeletler onu tekrar bulur ve öldürür. Sonra yeni bir map açar.
Sonra opu alinir ve gamemode 0 olur yere yapisir olur ve ekrana kafa atar ''Kirildi Lan'' derSonra birden sol altta opped:steve yazmıştır ve anlamını biliyordur hemen Gamemode 1 e geçip yeryüzüne çıkmıştır.fakat sonra bi düşünmüşdür bana kim verdi op u?
neden?
Singleplayer'da op . yok. Az öncekinden devam ediyorum. Odun keserken Herobrine gelmiştir.Sonra birden sol altta opped:steve yazmıştır ve anlamını biliyordur hemen Gamemode 1 e geçip yeryüzüne çıkmıştır.fakat sonra bi düşünmüşdür bana kim verdi op u?
neden?
Adam ibretlik tespit yaptiSingleplayer'da op . yok. Az öncekinden devam ediyorum. Odun keserken Herobrine gelmiştir.
LAN nası? herobrine steveye tuzak kurmuş ve hilelere izin ver açık kalmıştırSingleplayer'da op . yok. Az öncekinden devam ediyorum. Odun keserken Herobrine gelmiştir.