Ronou - MassiveMine Hub | SPOILER | RoninBT

MassiveMine için yapılan Ronou güzel mi ?

• Kullanılan toplam oy
    71

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
5 saat çok az be :/
Yapıya gelecek olursak;
Fazla güzel.Biraz daha kötü yapmayı denemelisiniz ^^

BayBlok

BayBlok
En iyi cevaplar
0
teşekkürler shaderla pek seçemiyorumda yapılabilirliğini tahminimce pek uzun sürmez bunu yapması ? yanlışsam düzelt lütfen
uzun sürmezden kastım 5 saat gibi bi süre sürmez *

OyununOyuncusuBT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Biz Mimar'ları WorldEdit'siz bir şekilde eliyle yapan diye tanımlarız. Fakat sen beni yanılttın, Mimar dediğin bence WorldEdit'i gayet iyi bilmeli. Sen olmasan şu an ve itibari ile el ile yapmaya devam edecektim. Artık bir yapıt yapmadan önce Mimar'lığım için WorldEdit çalışacağım.
Yapıt'a gelirsek. Emek olarak ismini almak istediğim çünkü alırsam kötü şeylerin olacağı bir sunucudan bile güzel olmuş çünkü onun haritasında bile daha fazla uğraşılmış fakat karışık ve anlamsız. Seninkisi ise sade ve anlaşılır bir şekilde.
Mimar Power; %100

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz Mimar'ları WorldEdit'siz bir şekilde eliyle yapan diye tanımlarız. Fakat sen beni yanılttın, Mimar dediğin bence WorldEdit'i gayet iyi bilmeli. Sen olmasan şu an ve itibari ile el ile yapmaya devam edecektim. Artık bir yapıt yapmadan önce Mimar'lığım için WorldEdit çalışacağım.
Yapıt'a gelirsek. Emek olarak ismini almak istediğim çünkü alırsam kötü şeylerin olacağı bir sunucudan bile güzel olmuş çünkü onun haritasında bile daha fazla uğraşılmış fakat karışık ve anlamsız. Seninkisi ise sade ve anlaşılır bir şekilde.
Mimar Power; %100
Seninkisi falan? Bozulurum ben bu tür şeylere :) Yapı orda yazıyor 2 kişi ben ve cazza tarafından yapıldı

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
% 3-4ü aşmaz benim yardımım.Ama ben olmasam worldedit faildi enesin replace atamadı :D

ByNovem

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
World editi bilmeyen ve on yüz bin bloğu eliyle koyan varsa kendime küfür etme yetkisi bahşedicem.World edit kullanılması bir yapının güzelliğini değiştirmiyor zamandan kazanıyor.Bu mesaj benden sonra Worldedit terk diyen zihniyetler için yazılmıştır.Kendini onların yüzünde imha edecektir.