Emin ol doğaçlama olan her türlü yapı yapmaktan ziyade düşünmek istiyor. Biz de yapmaktan ziyade düşünerek zaman harcadıkteşekkürler shaderla pek seçemiyorumda yapılabilirliğini tahminimce pek uzun sürmez bunu yapması ? yanlışsam düzelt lütfen
uzun sürmezden kastım 5 saat gibi bi süre sürmez *
Seninkisi falan? Bozulurum ben bu tür şeylereBiz Mimar'ları WorldEdit'siz bir şekilde eliyle yapan diye tanımlarız. Fakat sen beni yanılttın, Mimar dediğin bence WorldEdit'i gayet iyi bilmeli. Sen olmasan şu an ve itibari ile el ile yapmaya devam edecektim. Artık bir yapıt yapmadan önce Mimar'lığım için WorldEdit çalışacağım.
Yapıt'a gelirsek. Emek olarak ismini almak istediğim çünkü alırsam kötü şeylerin olacağı bir sunucudan bile güzel olmuş çünkü onun haritasında bile daha fazla uğraşılmış fakat karışık ve anlamsız. Seninkisi ise sade ve anlaşılır bir şekilde.
Mimar Power; %100
Cazza bana Skype'den 5 saat içersinde ben yaptım dedi amaSeninkisi falan? Bozulurum ben bu tür şeylereYapı orda yazıyor 2 kişi ben ve cazza tarafından yapıldı
Vay batu vayCazza bana Skype'den 5 saat içersinde ben yaptım dedi ama![]()
Cazza forumda gözükmeVay batu vay![]()
Yaktım onuCazza forumda gözükme![]()
Beni unutun sizVay batu vay![]()
Neyse canı sağolsun unutmuş demek ki oruçtan falandırCazza forumda gözükme![]()
Sendemi yaptın Cazza'ya küfür show yapıcam yanlız "Yalnız ben yaptım." dedi banaBeni unutun siz![]()
Yardım etti oSendemi yaptın Cazza'ya küfür show yapıcam yanlız "Yalnız ben yaptım." dedi bana![]()